Στήλη: Γενικά

Κινούμαι με Ασφάλεια στο Χώρο του Διαδικτύο

Κινούμαι με Ασφάλεια στο Χώρο του Διαδικτύο

Η ΣΤ” τάξη του 11ου Δ.Σχολείου Γιαννιτσών στα πλαίσια συμμετοχής της στο θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» Παρουσιάζει video αφιερωμένοΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται  «καλό μήνα»ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται  «καλό μήνα»!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται «Καλή Ανάσταση»!ΛΑΜΠΑΔΕΣ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται «καλό μήνα»!

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκδρομής για τη Βουλή των Ελλήνων»

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκδρομής για τη Βουλή των Ελλήνων»

            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ (Κοσμοθέατρο και Μουσείο Τεχνολογίας)  στην οποία συμμετείχαν  ηΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται «καλό μήνα»!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας στα πλαίσια του προγράμματος «Βασιλικοί παίδες»

Top