ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΘΗΣΗΣ

DSC02735

{{ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ}}

Η έκτη τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών επισκέφτηκε την βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Goethe στην Θεσσαλονίκη. Πήραμε πληροφορίες από βιβλία και περιοδικά που διαβάσαμε,  εμβαθύναμε στην ανάγνωση βιβλίων και  παίξαμε παιχνίδια. Γνωρίσαμε τις συλλογές της Βιβλιοθήκης και μάθαμε τρόπους  αναζήτησης βιβλίων.  Εξασκήσαμε τις γνώσεις  που αποκτήσαμε στο μάθημα των Γερμανικών και φυσικά μάθαμε πολλές νέες και ενδιαφέρουσες  πληροφορίες για την Γερμανία.

Το εργαστήρι Μάθησης προσφέρει στους επισκέπτες ένα ελκυστικό και ευχάριστο για εργασία περιβάλλον. Επίσης άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και δείχνει στα παιδιά την συναρπαστική μεριά των βιβλίων, δίνοντάς τους βοήθεια στην εξερεύνηση και κατανόηση των βιβλίων.

Κάναμε έρευνα σε βάθος για κάποια συγκεκριμένα βιβλία, καταγράψαμε μέσα από τα βιβλία αυτά πληροφορίες και τέλος τις παρουσιάσαμε.

Μάθαμε τρόπους δανεισμού και επιστροφής βιβλίων και αναλύσαμε τον τρόπο δανεισμού από ηλεκτρονικό λογαριασμό. Τελικά η επίσκεψη αυτή άρεσε σε όλους τους μαθητές και καθηγήτριες.

Σχολιάστε

Top