ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί γονείς,

μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της.

Ευχαριστούμε το  Σύλλογο Γονέων για τη συνεργασία του και τη μεγάλη προσφορά του στο σχολείο. Πέραν όλων των άλλων (εκθέσεις , μπαζάρ, Τσικνοπέμπτη, διαδραστικό πίνακα) φέτος μάς χάρισαν μια καινούρια μικροφωνική για την αυλή καθώς και μικρόφωνα. Και συνεχώς αφουγκράζονται τις ανάγκες μας και είναι κοντά μας. Ευχαριστούμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και προσπάθησαν, είτε πρώτευσαν είτε όχι.

Στις 9/6 θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή του σχολείου στο ΑΓΝΑΝΤΙ στο Λευκοχώρι Θεσ/νίκης.

Το πρόγραμμα του σχολείου θα τηρηθεί κανονικά μέχρι και την Τετάρτη 14/6(8.15-13.15). Οι δραστηριότητες του συλλόγου γονέων ολοκληρώθηκαν το Μάιο.

Τη Δευτέρα 12/6 θα έχουμε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις .

Την Τρίτη 13/6 θα ασχοληθούμε με την καθαριότητα και το καλλωπισμό της αυλής μας.

Την Τετάρτη 14/6, θα παρακολουθήσουμε τη γιορτή των Β1 και Β2, που θα ξεκινήσει στις 9 και θα ολοκληρωθεί στις 10.15 περίπου. Στη συνέχεια ο σύλλογος γονέων θα κεράσει παγωτά στα παιδιά.

Την Πέμπτη 15/6 ,τελευταία μέρα των σχολείων,  στις 9  το πρωί ,θα γίνει ο αποχαιρετισμός από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης και στη συνέχεια θα δοθούν στα παιδιά οι τίτλοι προόδου και οι τίτλοι σπουδών ,τα ενθύμια του συλλόγου Γονέων και θα σχολάσουμε στις 10.15 περίπου.

Μέχρι την Τετάρτη 14/6 όποιος θέλει , μπορεί να μας φέρει χαρτί ή βιβλία για ανακύκλωση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση  https://schoolpress.sch.gr/11dimgian    μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου  δημοσιεύονται  θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Σας καλούμε να τιμήσετε τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία σας.

Καλό καλοκαίρι.

Με τιμή,

Η Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

Σχολιάστε

Top