Παράξενα Ρεκόρ Γκίνες

ellinika-rekor-gkines-01Στις μέρες μας, οι άνθρωποι κατορθώνουν να κάνουν κάποια παράξενα και αξιοθαύμαστα κατορθώματα, που αφήνουν έκπληκτο κάθε άνθρωπο. Μερικά από αυτά, είναι:

  • Πύργος 12 μέτρων από άμμο!

Σε μία παραλία της πόλης του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, ο Αμερικανός καλλιτέχνης Rusty Croft, επιδίωκε να κατακτήσει τον τίτλο, ως τον άνθρωπο που έφτιαξε τον πιο ψηλό πύργο από άμμο! Και τελικά, τα κατάφερε! Προσπαθούσε για πάνω από μία εβδομάδα να φτιάξει τον πύργο, μαζί με μία ομάδα που παρείχε βοήθεια στο «χτίσιμο», αλλά και στη μεταφορά της άμμου. Το δημιούργημα αυτό, τράβηξε τα βλέμματα πολλών ανθρώπων. Πολλοί μάλιστα, ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί με τον πύργο! Τώρα, ο καλλιτέχνης περιμένει την απόφαση των Γκίνες για να πάρει τιμητική θέση στη λίστα των ρεκόρ.

  • 20 λεπτά κάτω απ” το νερό!

Ο 40χρονος Δανός ελεύθερος δύτης Stig Severinsen, το 2010, κράτησε την αναπνοή του μέσα σε μία πισίνα με καρχαρίες, για 20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Έτσι, κατάφερε να μπει στον βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και να αφήσει όλους έκπληκτους, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Βέβαια, ο Severinsen, είναι γνωστός για την συμμετοχή του στις πιο ακραίες προκλήσεις!

  • Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Ρεκόρ Γκίνες

Ο Ashrita Furman, είναι ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει τον τίτλο για τα περισσότερα Ρεκόρ Γκίνες. Γεννήθηκε το 1954. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Έτσι, ο ίδιος πιστεύει πως αυτή ήταν η μοίρα του.

Πηγή πληροφοριών:Perierga.gr

Σχολιάστε

Top