Trust me

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Μάι• 30•18

Καλογεροπούλου Γεωργία, Α2

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της σχολικής βίας και εκφοβισμού. Έτσι, πήγαμε με το σχολείο μου στον κινηματογράφο και παρακολουθήσαμε την ταινία «Trust me».  To περιεχόμενο της ταινίας θα έπρεπε να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα τα κορίτσια, να είναι  πιο επιφυλακτικά και να μην μιλάνε με αγνώστους μέσω του διαδικτύου.

thCAGCELL7

Ήταν μια κοπέλα που γνώρισε έναν άνδρα μέσω του διαδικτύου και άρχισαν να μιλάνε. Κανείς από τους δύο δεν είπε την πραγματική ηλικία. Η κοπέλα είπε πως ήταν μεγαλύτερη και ο άνδρας μικρότερος. απ’την πραγματική του ηλικία. Η κοπέλα δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της.

images (5)

 

Αφού μιλούσαν καιρό, αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά. Η κοπέλα πήγε μαζί του. Ο άνδρας ήταν πάνω από τριάντα χρονών κι αυτή ήταν γύρω στα 14. Ο άνδρας τη βίασε.  Η φίλη της κινητοποίησε τους γονείς της, που έμειναν άφωνοι. Όταν συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας αυτός είχε πολλές φορές επαναλάβει παρόμοιες γνωριμίες με πολλά κορίτσια, κατάλαβε τι έγινε. Ξέσπασε σε κλάματα. Συμπέρασμα; Δεν πρέπει να μιλάμε με αγνώστους μέσω του διαδικτύου. Για τα προβλήματά μας ας απευθυνθούμε στους γονείς μας.

Σχολιάστε

Top