ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Απρ• 03•18

Βλάχου Αλεξάνδρα, Β1, Κακοταρίτη Βασιλική, Β2
Όλα τα σχολεία δικαιούνται πέντε περιπάτους, ως αναγκαίο συμπλήρωμα της αγωγής που προσφέρουν στους μαθητές τους. Έτσι, καλλιεργείται η κοινωνικότητά τους και αποκτούν πλούσιες εμπειρίες. Έτσι μετά από συζήτηση των καθηγητών αποφασίστηκε ότι θα πηγαίναμε και εμείς την Πέμπτη που μας πέρασε. Αφού μας ανήγγειλαν ότι θα περνούσαμε την μέρα μας στο πάρκο, ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Τότε οι φωνές των παιδιών διακόπηκαν απ  τους καθηγητές για να μας ανακοινώσουν κάποιους κανόνες που θα έπρεπε να τηρηθούν. Σύμφωνα με αυτούς δεν επιτρεπόταν κανείς να αποχωρήσει από το πάρκο και όλοι θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην καφετέρια στις 12.30
ΠΑΡΚΟ
Μας έβαλαν σε σειρές ανά τμήμα και ένας καθηγητής ήταν υπεύθυνος για να μας μεταφέρει στο πάρκο με ασφάλεια. Ξεκινήσαμε προχωρώντας όλοι μαζί και μόλις φτάσαμε χωριστήκαμε σε διάφορες κατευθύνσεις ανάλογα με την παρέα του καθενός.
Κάναμε βόλτες στο πάρκο και το πρώτο που μας κίνησε το ενδιαφέρον ήταν η ομορφιά του. Πολλά παιδιά, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι θα επισκεφτούμε το πάρκο, πήραν μαζί τους μπάλες, ώστε να παίξουν διάφορα ομαδικά παιχνίδια.

 

gynaikeio volley

Εμείς γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους που είχαν έρθει από διαφορετικά μέρη, για να θαυμάσουν αυτό το θαυμάσιο τοπίο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πάρκο υπάρχει μια καταγάλανη λίμνη η οποία παρέχει σπίτι στη φυσική χλωρίδα και πανίδα. Η θέα από ορισμένα σημεία ήταν μαγευτική και μας βοήθησε να ξεχαστούμε από την καθημερινότητα και τις έννοιες του σχολείου.
Όλοι περάσαμε φανταστικά, τηρώντας πάντα τους κανόνες που είχαν τεθεί. Για τους περισσότερους ήταν μια γνώριμη αλλά ωραία εμπειρία, που πρόκειται να επαναληφθεί και αναμένεται με χαρά.parko_tritsi1parko-tritsi-gefyres 2

Σχολιάστε

Top