Η βιβλιοθήκη μας, ένας ευχάριστος τόπος για τους μαθητές

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Απρ• 03•18

Βλάχου Αλεξάνδρα Β1, Κακοταρίτη Βασιλική Β2

IMG_1167
Το 1ο Γυμνάσιο Καματερού έχει κατορθώσει να λειτουργήσει ως ένα σχολείο με καλή φήμη και αξιόλογους καθηγητές. Μερικοί από αυτούς τους καθηγητές θέλοντας να βελτιώσουν τον εκπαιδευτικό χώρο αποφάσισαν μαζί με τους μαθητές να δημιουργήσουν μια βιβλιοθήκη. Ήταν ένα δύσκολο έργο, καθώς τα βιβλία δεν επαρκούσαν και δεν κάλυπταν τον απαιτούμενο αριθμό.

IMG_1168 (1)

Γι αυτό, αποφασίστηκε, έπειτα από συνεδρίαση των μελών της ομάδας πως είναι απαραίτητο να σταλεί επιστολή σε εκδοτικούς οίκους, με αποτέλεσμα να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου. Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή τους, αφού τα βιβλία, και όχι μόνο τα εκπαιδευτικά, είναι αναγκαία σε ένα σχολείο. Ήδη ένας εκδοτικός οίκος έχει συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

IMG_1037

Οι μαθητές, οι οποίοι συμμετέχουν μαζί με τους καθηγητές τους, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη βιβλιοθήκη του. Όλοι θέλουμε να καταφέρει να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη του σχολείου μας, έτσι ώστε να βελτιωθεί και να γίνει ένας πιο ευχάριστος και δημιουργικός τόπος για τους μαθητές.
bibliothhkh2

Σχολιάστε

Top