Ένα απίστευτο παιχνίδι

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Απρ• 03•18

Κάμπρας Νίκος, Α2, Καραμπεσίνη Ηλιάνα, Α2

Το αγαπημένο μου video-game είναι το «Fifa Football 18″. Αυτό το παιχνίδι με τα απίστευτα γραφικά είναι ένα από τα καλύτερα και πιο διαδεδομένα παιχνίδια στον κόσμο. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, το οποίο έχει όλους τους παίχτες ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο. Μπορείς να παίξεις αγώνες με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο.

FIFA-18-1024x576

Επίσης, μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα μετ τους φίλους σου και να παίξετε και ως αντίπαλοι, αλλά και ως σύμμαχοι εναντίον μιας άλλης ομάδας. Αναβαθμίζεις την ομάδα σου αγοράζοντας παίχτες καλύτερους από αυτούς που ήδη έχεις ή αναβαθμίζοντάς τους.

Δυστυχώς, όμως, όταν φτάσεις την ομάδα σου σε ένα καλό επίπεδο, τότε γίνεται πολύ δύσκολο να ανέβεις κι άλλα level . Oπότε, αυτή η κατάσταση, να παίζεις όλη την ώρα και να μην προχωράς, καταντάει κουραστική.

…………………………………………………………………….

Το δικό μου αγαπημένο παιχνίδι είναι το Uncharted. Είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης, δράσης και περιπέτειας.

uncharted4end-800x445

Ο Nathan Drake είναι ένας εξερευνητής, που συνεργάζεται με την  Elena Fishet, η οποία είναι comets woman και θέλει να καταγράψει ό,τι βρει ο Νέϊτ. Μαζί με τον Νέϊτ είναι και ο φίλος του Σάλλι. ο Νέϊθαν θέλει να βρει τη χαμένη πόλη Ελ Ντοράντο και του θησαυρούς της και στο δρόμο του συναντάς κάποιους αντιπάλους, οι οποίοι έχουν τον ίδιο σκοπό

C6AB958CE95A9DD49E3B2765DF87922F

Αφού πέρασε πολλά εμπόδια, τελικά βρήκε την πόλη, στην οποία ζούσαν κάποια τέρατα, που είχαν σκοτώσει τους αντιπάλους. Μόνο ένας κατάφερε να ζήσει, ο οποίος απήγαγε την Ελίνα και ο Νέϊθαν κατάφερε να τη σώσει. Ο Σάλλι βρήκε το θησαυρό και με μια βάρκα, που βρήκε, πήρε το Νέϊτ και την Ελίνα από το νησί. Αυτό το παιχνίδι μου αρέσει πολύ και το προτείνω σε όλους.

Ένα αρνητικό που έχει είναι ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να αντιμετωπίσεις κάποιους αντιπάλους αποτελεσματικά, ειδικά, όταν ο αντίπαλος έχει shotgun και  AK47. Ακόμη, κάποιες πίστες είναι πολύ δύσκολες και μπορεί να «κολλήσεις» σ’αυτές πάρα πολλή ώρα.

Σχολιάστε

Top