Χριστουγεννιάτικη δράση στο 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης! Ρεπορτάζ από τους μαθητές Τσανίδη Κώστα (Β4) και Πασχαλίδου Γεωργία ( Β4)

χριστοθγεννα«Αγάπη και προσφορά»

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου  η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης την Παρασκευή στις 23/12/2016. Μετά τη γιορτή ακολούθησε η δράση με κεντρικό θέμα «Αγάπη και Προσφορά» που οργανώθηκε από την καθηγήτρια κα Δημητράκη Αγγελική και μαθήτριες της  Γ΄ τάξης. Έγινε στολισμός του σχολείου με ανακυκλώσιμα υλικά  και προσφέρθηκαν σε όλους τους μαθητές φρέσκα χειροποίητα κεράσματα.Ο καθένας μπορούσε να φέρει ένα έδεσμα, αλμυρό ή γλυκό τα οποία όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. Τα εδέσματα που περίσσεψαν προσφέρθηκαν στο Γηροκομείο Κοζάνης και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ( Σαράντα Μάρτυρες).

«Στόχος της εκδήλωσης , όπως είπε και η κυρία Δημητράκη ,είναι  η ευαισθητοποίηση των μαθητών προς τους συνανθρώπους  μας που υποφέρουν λόγω της κρίσης αλλά και η χαρά της δημιουργίας αντικειμένων από άχρηστα υλικά. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να είναι μια καλή αρχή, για να γίνεται κάθε χρόνο η δράση . Μπορεί να επηρεάσει  θετικά όλους μας!»

Σχολιάστε

Top