«Η μαγεία του θεάτρου» από τη Γεωργία Πασχαλίδου(Β4)

«Η μαγεία του θεάτρου» από τη Γεωργία Πασχαλίδου(Β4)

Θέατρο…μια λέξη  χίλια συναισθήματα! Έχετε σκεφτεί ποτέ τι υπάρχει πίσω από κάθε  παράσταση; Τι κρύβει κάθε τι που συμβαίνει; Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί  ποτέ με το θέατρο  πιστεύουν  πως το θέατρο  είναι απλά υποκριτική  χωρίς  συναισθήματα. Αντιθέτως  το θέατρο είναι τρόπος  ζωής! Τρόπος  έκφρασης! Μαθαίνεις  πράγματα που η κοινωνία δεν μπορεί  να στα διδάξει. Σου μαθαίνει  να μην φοβάσαι , να προχωράς  ,να εκφράζεσαι, να ζεις.

Ασχολούμαι  λίγο χρονικό  διάστημα  με το θέατρο , όμως έχω  διδαχτεί περισσότερα  από ό,τι έχω μάθει  μέχρι  τώρα  στη σχολική  μου ζωή.

Λένε  πως τα γράμματα  σου προσφέρουν  πολλά  και πως μόνο έτσι μπορείς  να επιβίωσεις στη ζωή σου. Εγώ έμαθα  πως το παν είναι  να μπορείς  να πιστεύεις  σε εσένα. Να εκφράζεσαι χωρίς  να φοβηθείς τι θα πουν  οι άλλοι.

Το θέατρο  είναι  ένας μοναδικός  τρόπος  να βρεις  έναν  κόσμο  που  στην πραγματικότητα   δεν θα έβρισκες  ποτέ! Καμία φορά μπορεί  να σε κουράσει,  όμως, όταν είσαι  πάνω στη σκηνή  και νιώθεις  το χειροκρότημα  του κοινού  και το θαυμασμό  τους για αυτό  που  τόσο  καιρό προσπάθησες να δημιουργήσεις  εσύ και άλλα  45  άτομα ….δικαιώνεσαι!!!!

Σχολιάστε

Top