Τα κινητά του μέλλοντος

κινητά του μέλλοντος

Μπορεί το ταξίδι στο χρόνο να μην είναι ακόμη εφικτό, όμως υπάρχουν εταιρείες στο εξωτερικό που παρουσιάζουν  κινητά, αλλά και άλλα προϊόντα του μέλλοντος. Μια τέτοια εταιρεία παρουσίασε κινητά του μέλλοντος σε ένα  συνέδριο στη Βαρκελώνη. Στην έκθεση αυτή παρουσιάστηκαν κινητά που δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς ούτε την αφή σου.

κινητά του μέλλοντοςΕπίσης παρουσιάστηκε το  κινητό βραχιόλι που δεν το ξεχνάς ποτέ. Αυτό το βραχιόλι περιέχει μέσα του ένα μικρό προβολέα και μόλις πατήσεις ένα κουμπί εμφανίζεται το περιβάλλον του κινητού  στο χέρι σου. Θα μπορείς να το χειρίζεσαι με τις κινήσεις του. Βέβαια θα πρέπει να το έχεις συνδεμένο με το κινητό σου μέσω bluetooth. Αν και η τεχνολογία φαίνεται πολλά υποσχόμενη, το βραχιόλι Cicret είναι ακόμα μόνο στο στάδιο της ανάπτυξης.

Ελπίζουμε σε μερικά χρόνια αυτά τα κινητά να κυκλοφορήσουν στην αγορά, kαθώς θα διευκολύνουν κάποιους ανθρώπους τόσο σε επαγγελματικό τομέα, όσο και ψυχολογικό. Τέλος δεν ξεχνάμε κάποιους ανθρώπους που είναι κατά της τεχνολογίας και δεν θα τους αρέσει τόσο αυτή η πρόταση.

      Τέλος παρουσίασαν ένα κινητό που είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και μάλιστα από φυτικό πλαστικό που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Επίσης, συνοδεύεται από ένα «μηχανηματάκι» που μοιάζει και φοριέται σαν ρολόι το οποίο είναι ασύρματος ηλιακός φορτιστής!

                                                                                    Χαμπίδης Κώστας

Σχολιάστε

Top