«Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου …..»

Ονειρεύομαι έναν κόσμο, Γκέκα Ελένη

Από μικρή ονειρευόμουν έναν κόσμο γεμάτο παιχνίδια και τους φίλους μου, για να παίζω με τις ώρες. Σιγά σιγά, μεγαλώνοντας κατάλαβα πως τα παιδιά δεν έχουν όλα παιχνίδια και από τότε άρχισα να σκέφτομαι με άλλη λογική. Άρχισα να βλέπω και τον κόσμο των παιδιών του δρόμου και αυτός ο κόσμος δεν μου άρεσε καθόλου.

Τώρα που πλέον μεγάλωσα αρκετά συνειδητοποίησα πως οι ζωές όλων μας δεν είναι ίδιες. Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου θα υπάρχουν μόνο χαρές και μόνο ευχάριστα πράγματα για όλους. Θέλω έναν κόσμο χωρίς πολέμους. Έναν κόσμο χωρίς ανθρώπους που πριν πάνε για ύπνο να αναρωτιούνται αν θα ξυπνήσουν ζωντανοί.

Όλοι μας ονειρευόμαστε ένα «μαγικό» κόσμο όπου όλα εκεί θα είναι υπέροχα. Αν όλοι μας ενώσουμε τις «μαγικές» δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον κόσμο που όλοι μας βαθιά ονειρευόμαστε.

Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου αυτόν τον μαγικό κόσμο ….άνοιξε τα και άρχισε σιγά σιγά να τον δημιουργείς!  Ρίξε και εσύ λίγη από αυτήν την μαγική χρυσόσκονη που κρύβεις μέσα σου και βοήθησε στη δημιουργία αυτού του νέου «μαγικού » κόσμου που μόλις άρχισε να δημιουργείται.

Γκέκα Ελένη

Σχολιάστε

Top