ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ  Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ
Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

20211222_084252

Ο ΓΕΡΟ-ΣΚΡΟΥΤΖ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟ ΟΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΠΟΜΠ ΚΡΑΤΣΙΤ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΠΟΜΠ ΚΡΑΤΣΙΤ

Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

 

11 Σχόλια

  1. Καλά βρε παιδιά πώς είναι έτσι αυτός ο Σκρουτζ ένα μούσι πιο μεγάλο κι απ’το μέλλον του… άμα έχει γιατί είναι και γέρος!Καλά πιο ωραία ήταν αυτή που έκανε το πνεύμα του παρόντος! Μου βγήκε λες και πάει σε καλλιστεία 2022! Κατά την γνώμη μου, ο πιο κούκλος όμως ήταν ο ανιψιός του Σκρουτζ έτοιμος για γάμο μόνο η νύφη μας λείπει, μην μιλήσω για το πνεύμα του μέλλοντος που μου βγήκε σαν τον Χάρο… άντε τώρα πριν την ώρα μας φτουφτουφτουφτουφτου.. Ακόμα και οι αφηγήτριες κούκλες ήταν η μία με κέρατα ταράνδου (ύψος 1,54 ξεκάθαρα για αυτό λογικά) και άλλη με σκουφί καλικάντζαρου.Α ναι μωρέ ξέχασα να το πω εγώ έπαιζα τον Σκρουτζ….????

  2. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και οργάνωσαν την όμορφη παράσταση, παιδιά και εκπαιδευτικούς!
    Με ταξιδέψατε στο μαθητικό μου παρελθόν και στο μέλλον των παιδιών μου???? Ευχαριστώ!

  3. Μπράβο σε όλους σας! Νομίζω, η αξία αυτού θεατρικού είναι ότι περάσατε πολύ όμορφα! Διασκεδάζατε καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και αυτό φαινόταν ακόμη και την ώρα του μαθήματος. Συνεργαστήκατε…αγκαλιαστήκατε! Μπράβο σας! Εύχομαι η τέχνη να επιστρέψει και πάλι στα Λύκεια και μάλιστα αναβαθμισμένη, με προσωπικό, με υλικό, με εξοπλισμό. Η παράσταση σας αποτελεί μια τρανταχτή απόδειξη ότι δεν είναι κάτι περιττό. Μπράβο στις συναδέλφους για την δουλειά τους και που σας έδωσαν την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και μαζί με σας κι εμείς!ΦΚ

  4. 29 χρόνια εκπαιδευτικός και συνεχίζω να αισιοδοξώ και να ελπίζω!!!Μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά,που από την πρώτη χρονιά στο σχολείο μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, την ψυχή τους,την ανάγκη τους να εκφραστούν.
    Όμορφα παιδιά,πλημμυρισμένα με χαρά και με ταλέντο, ζωντάνεψαν την ιστορία του Σκρουτζ με τον καλύτερο τρόπο.Όλοι μαζί ενωμένοι,μαζί με τους υπέροχους εκπαιδευτικούς,μας χαρίσατε μια υπέροχη γιορτή. Υποκλινόμαστε και ευχαριστούμε για την παρουσία σας, ευχαριστούμε για το ήθος σας, ευχαριστούμε!!!Ενθαρρύνω εσάς,τα εξαιρετικά παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας να συνεχίσετε την δημιουργική σας πορεία. Μπράβο!!

Υποβολή απάντησης