Ημέρα Αθλητισμού

Φάνης Αγριτέλλης

Στις 5 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας η παγκόσμια ημέρα αθλητισμού. Οι μαθητές αγωνίστηκαν σε πολλά αθλήματα επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους και το ομαδικό τους πνεύμα.
Στον χώρο του ποδοσφαίρου είχαμε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια, ενώ ξεχώρισαν παίκτες όπως οι Αντώνης Καλαφάτης, Μιχάλης Κουκλιαμπής, Μιχάλης Μπουχλής. Το τουρνουά ποδοσφαίρου κατέκτησε η Γ Τάξη κερδίζοντας στον τελικό με χαρακτηριστική ευκολία την Α΄ Τάξη η οποία ήταν μαχητική, αλλά στη συνέχεια, δε μπορούσε να αντεπεξέλθει στο γρήγορο τέμπο που έδωσαν οι παίκτες της Γ’.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι δηλώσεις παικτών οι οποίοι ανέφεραν τα εξής:

Παναγιώτης Σαραντίδης
«Γενικά, αυτή είναι μια όμορφη μέρα που προσφέρει ξεκούραση στους μαθητές από το πολύ διάβασμα, και πιστεύω πως βοηθάει αυτό στο να διευρύνουμε το πνεύμα μας, να αθληθούμε. Η ομάδα μου δεν πήγε πολύ καλά, πρακτικά δεν ήμασταν οργανωμένοι, η ομαδικότητα δεν έπιασε, ήταν σύντομος ο χρόνος και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το προβάδισμα της αντίπαλης ομάδας και έτσι ηττηθήκαμε»

Μιχάλης Κουκλιαμπής
«Ήμασταν πάρα πολύ καλή ομάδα, βασικά ήμασταν πιο καλοί από τους αντιπάλους, και πιστεύω πως με αυτή την απόδοση θα πάμε στον τελικό αν και είχαμε και μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Γιώργου Κατάκου στην άμυνα»

Αντώνης Τσιμάρας
« Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Το 3-0 ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, ειδικά ο Στράτος Τσότρας, ο Μιχάλης Κουκλιαμπής έκανε πολύ ωραία σουτ, γενικά όλη η ομάδα δούλευε σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι»

Τέλος να επισημάνουμε ότι έγιναν συγκλονιστικά παιχνίδια ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο ημιτελικός μεταξύ των 2 τμημάτων της Α’ όπου ο νικητής αναδείχθηκε στα πέναλτι!

Η μέρα αθλητισμού ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για χαλάρωση, ψυχαγωγία και άθληση! Πράγματα που μόνο ο υγιής αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!

a8litismos 1-2a8litismos3

Σχολιάστε

Top