Manchester United – Ολυμπιακός 3 – 0

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ

 i3lxb2-1

Tετάρτη 19 Μαρτίου ,η ώρα του ποδοσφαίρου χτυπάει  στην πόλη τουManchester. Από τις 5.00 ώρα Αγγλίας οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της  Manchester United  κατευθύνονται στο γήπεδο στην περιοχή του Old Trafford.Το γήπεδο είναι με μοντέρνες προδιαγραφές, φιλικό στα Α.Μ.Ε.Α., χωρίς κάγκελα στον αγωνιστικό χώρο, είναι σκεπαστό κ ι οι προβολείς είναι κατά μήκος της στέγης , χωράει περίπου  80.000 φιλάθλους και  για τον αγώνα κόπηκαν 74.662 εισιτήρια.

Η  Manchester United έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για έναν τίτλο στην Ευρώπη ,γιατί στην Αγγλία δεν είναι στις πρώτες θέσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες, γύρω στο εικοστό πέμπτο λεπτό σε μια άστοχη ενέργεια του Xoλέβας  σε βάρος του Van persie  της Manchester ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίχτης. Έτσι κύλησε  το παιχνίδι μέχρι το τεσσαρακοστό  τέταρτο λεπτό που ένα ακόμα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού άφησε ακάλυπτο τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο , με αποτέλεσμα ο Van Persie να σκοράρει για δεύτερη φορά .

Δύο λεπτά αργότερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο . Στην επανάληψη και ενώ διανύουμε το πεντηκοστό πρώτο λεπτό ένα τρίτο μοιραίο  λάθος της άμυνας ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει φάουλ έξω από την μικρή περιοχή του Ολυμπιακού. Το φάουλ το χτύπησε ο Van Persie και έκανε το 3-0 .

Μετά το εξηκοστό λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός ανοίχτηκε και προσπάθησε να πετύχει γκολ. Είχε δυο τρείς  καλές ευκαιρίες χωρίς να τις κάνει γκολ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει αποκλεισθεί από την επόμενη φάση του Champions’ League.

 

χωρίς τίτλο 3 (4)

Του: Θοδωρή  Κάντα

Σχολιάστε

Top