PS Vita

PlayStation Vita ( PS VITA)

ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το PlayStation Vita (PS VITA) είναι μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Sony Computer Entertainment. Είναι ο διάδοχος του PlayStation Portable και κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 17 Δεκεμβρίου 2011. Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στις 22 Φεβρουαρίου 2012 και στην Αυστραλία στις 23 Φεβρουαρίου 2012. Περιλαμβάνει δύο αναλογικούς μοχλούς, και υποστηρίζει Bluetooth, WiFi και LED οθόνη αφής 5 ιντσών (16:9), σχεδόν 17 εκατομμυρίων χρωμάτων, ανάλυσης 960 × 544 qHD (220ppi).  Στο κομμάτι του hardware το PS VITA διαθέτει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9 MPCore που φτάνει τα 2Ghz, ο επεξεργαστής γραφικών είναι ένας τετραπύρηνος SGX543MP, ενώ διαθέτει 512MB μνήμη RAM και 128MB μνήμη VRAM. Έχει δύο κάμερες, μπροστινή και πίσω, 0,3MP η καθεμία. Η μπαταρία του είναι 2200mAh. Οι μέχρι τώρα πωλήσεις του δεν ξεπερνάνε να 8.5 εκατομμύρια, ενώ σημαντική ώθηση αναμένεται να δώσει η κυκλοφορία του slim μοντέλου, η μείωση τιμής, αλλά και οι λειτουργίες σύνδεσης με το PlayStation4.                                                              250px-PlayStation_Vita_illustration.svg

ΤΟ PS VITA

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

Football Manager Classic 2014

MANAGER

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να επιλέξετε τα μεγάλα τέρατα, όπως η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη σας σεζόν, αλλά να είστε προσεκτικοί. Στην οθόνη «Add Manager», δείτε ποιες είναι οι προβλέψεις για την κατάταξη κάθε ομάδας. Αν η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες από εσάς, αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος θα ζητά συνήθως γρήγορα αποτελέσματα και καλές επιδόσεις σε όλη τη σεζόν. Μπορεί να καταλήξετε άνεργοι μετά από λίγους μόλις αγώνες, αν δεν κατορθώσετε να παρακολουθήσετε τους καταιγιστικούς ρυθμούς. Επίσης, έχετε υπόψη ότι η πίεση που ασκούν οι οπαδοί μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αναλάβει δράση ο πρόεδρος. Έτσι, αν αναμένεται να τερματίσετε σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία, προσπαθήστε να μην χάνετε αγώνες με μεγάλη διαφορά γκολ και να μην χάνετε τα κρίσιμα ντέρμπι.

 

 

ASSASSINS CREED

Ξεκινήστε έASSASINSνα αξέχαστο ταξίδι που θα σας μεταφέρει από τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Ορλεάνης στα αρχαία ερείπια των Μάγιας. Παίξτε σημαντικό ρόλο στην ταραχώδη γέννηση ενός νέου έθνους καθώς πολεμάτε για την ελευθερία σας και την ελευθερία των συμπολιτών σας. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας, το ένστικτό σας και τα όπλα σας για να κυνηγήσετε και να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας. Χρησιμοποιήστε τα πρωτοποριακά στοιχεία ελέγχου του συστήματος PS Vita για να πετύχετε σκοτωμούς σε αργή κίνηση, να κλέψετε ανυποψίαστα θύματα και να κυνηγήσετε τους εχθρούς σας.

 

ΠΗΓΗ:  http://gr.playstation.com

             http://el.wikipedia.org/                                                                                   

    Τάσος Μιμίδης

 

Σχολιάστε

Top