ΤΟ 6ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ-17/9/2014

2014-09-17 04.58.16

ΤΟ 6ο ΓΕΛ ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ  ΣΕ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ  ΣΤΟ  ΛΟΝΔΙΝΟ ( UN. OF LONDON, 17/9/2014).

Tην Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 9.00 π.μ. έως 17.30 μ.μ. έγινε στο Λονδίνο στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του UNIVERSITY OF LONDON , ένα workshop με θέμα την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων σε σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Το σεμινάριο διοργανώθηκε απο το Πανεπιστήμιο AALTO της Φιλανδίας και συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και στελέχη εκπαίδευσης από χώρε ς όπως η Φιλανδία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ελλάδα, η Αυστρία κ.α.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν ο Διευθυντής του 6ου ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ κ. Κουρκουλάκος Ηλίας, καθηγητής Φιλόλογος και η κ. Διαμαντοπούλου Κατερίνα Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη συνάντηση, που είχε να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συζητήσουν και να προβληματιστούν για την εφαρμογή νέων και καινοτόμων προγραμμάτων στην εκπαίδευση αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίε ς και υλικό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του σεμιναρίου και ευχόμαστε όλοι να επαναληφθεί νέα συνάντηση σ ε άλλη Ευρωπαϊκή πόλη.

Σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου ο εμπλουτισμός της πλατφόρμας , που έχει δημιουργηθεί για την καινοτομία στην εκπαίδευση :www.we.learn.it, από το Πανεπιστήμιο AALTO της Φιλανδίας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 6ου ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

 

ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΣ  ΗΛΙΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σχολιάστε

Top