ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ 6ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-2015 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝ

photo2

Αγαπητέ κύριε Κουρκουλάκο,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Σύμβουλος για το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» θα είναι από την εταιρεία CΟΜ’Ν” SΕΝCE η κυρία Μαριτίνα Λάμπρου,  τηλέφωνο 6944398585, email: mlambrou@comnsense.gr
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Λάμπρου για να την ενημερώσετε για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του μαθήματος και το χρονοδιάγραμμα της συμμετοχής της.
Αγαπητή κυρία Λάμπρου
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση». Οι μαθητές ξεκινούν κάθε νέα σχολική χρονιά μια βιωματική διαδρομή στην επιχειρηματική έρευνα, μάθηση και δράση για νέες επιχειρηματικές ιδέες, νέες μαθητικές επιχειρήσεις,  που τους δίνουν τη γνώση αλλά και την εμπειρία του υγιούς επιχειρείν και τους φέρνουν κοντά στην επιχειρηματική πραγματικότητα, που καλούνται να ξεπεράσουν.  Οι Καθηγητές και οι Σύμβουλοι – μέντορες παίζουν καίριο ρόλο σ” αυτή τη διαδικασία, που έχει ως απώτερο σκοπό και αποτέλεσμα την κοινωνική σύμπραξη, οικονομική συγκρότηση και προσφορά. 
Τα επικοινωνιακά στοιχεία του καθηγητή κ. Ηλία Κουρκουλάκου από το 6ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας είναι: τηλέφωνα210 2521061, 6976697531 email: ikourkoula@gmail.com
Σας επισυνάπτω μια σύντομη περιγραφή και το ενημερωτικό φυλλάδιο του προγράμματος. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για το  εκπαιδευτικό υλικό και τις κατευθύνσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Αγαπητέ κύριε Κουρκουλάκο και κυρία Λάμπρου, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας!
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία.  
Με εκτίμηση, 

Σχολιάστε

Top