ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ ΣΤΟ 6ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

The Teacher ...

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ

              ΘΕΜΑ: «  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΚΡΙΣΗΣ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους του  ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ σχετικά με την αίτησή σας για διοργάνωση ενδοσχολικής επιμόρφωσης στο σχολείο σας και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το σχολείο σας έχει επιλεγεί για την υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος 35 διδακτικών ωρών στον 9ο Θεματικό Κύκλο, με θέμα «Σχολείο και διαχείριση κρίσης».

Εκ των 35, συνολικά, ωρών του προγράμματος, οι 25 ώρες αφορούν δια ζώσης επιμορφωτικές συνεδρίες και οι υπόλοιπες 10 ώρες αφορούν συνεδρίες εξ αποστάσεως. Το δια ζώσης τμήμα του προγράμματος υλοποιείται τις μέρες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και σε διάστημα τεσσάρων (4) συνολικά ημερών. Συνήθως οι συνεδρίες ορίζονται για Παρασκευή (16:00 – 20:00) και Σάββατο (09:00 – 15:00) σε δύο συνεχόμενες (ή μη) εβδομάδες.

Το ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ μεριμνά για υπηρεσίες εστίασης για όλες τις ημέρες λειτουργίας του προγράμματος.

Προϋπόθεση για την υλοποίηση της επιμόρφωσης είναι η συμμετοχή είκοσι (20) τουλάχιστον εκπαιδευτικών στο κάθε πρόγραμμα και σε περίπτωση που το σχολείο σας δεν συμπληρώνει αυτόν τον αριθμό μπορούν να προσκληθούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί από γειτονικά σχολεία.

Επειδή είναι επείγον να καταρτιστεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2015, σας παρακαλώ να αποστείλετε το συντομότερο δυνατό (απαντώντας σ’ αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα) τις εξής πληροφορίες:

α) να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον και τη διαθεσιμότητα του σχολείου σας για την υλοποίηση της επιμόρφωσης μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, και

β) να προτείνετε ημερομηνίες διεξαγωγής των δια ζώσης συνεδριών (ημέρες – εβδομάδες), σύμφωνα με όσα εκτέθηκαν παραπάνω.

Για παροχή διευκρινήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο 6938509499.

Με τις ευχές μου για μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά,

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Ιωάννης Γράψας

Δρ. ΧΗΜΙΚΟΣ

Σχολιάστε

Top