ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: » Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. Β” ΑΘΗΝΑΣ

teacher2 pic

Γλωσσικό βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Η ρητορική του μίσους στον δημόσιο λόγο», 29/1/18

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ και Δ΄ Αθήνας, μέσω των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, διοργανώνουν γλωσσικό βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Η ρητορική του μίσους στον δημόσιο λόγο», σε συνεργασία με την Μπενάκειο Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.
Το εργαστήριο θα βασιστεί στο υλικό του Προγράμματος «Γλωσσόπολις» της Μπενακείου Βιβλιοθήκης και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα με τίτλο: «Από την πολιτική της γλώσσας στη γλώσσα της πολιτικής» και με σκοπό την αξιοποίησή του στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας σχετικής θεματολογίας.Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ και Δ΄ Αθήνας και κατά προτεραιότητα σε όσους υλοποιούν πρόγραμμα Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Θα διεξαχθεί σε χώρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής στο Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου  2018 και ώρες 15:00-16:30  με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 30 (15 εκπαιδευτικοί από κάθε Δ/νση).
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης συμμετοχής, έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.
Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Αγωγής Υγείας.

Σχολιάστε

Top