ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : » Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ»- ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 20/6/2018

2014-09-17 04.58.16

«Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ» | Μαθητική γιορτή στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη

 

Αγαπητέ κε Κουρκουλάκο καλημέρα σας,

 

Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάσατε και φιλοξενήσατε το πρόγραμμα «Ο Καβάφης πάει σχολείο» στο σχολείο σας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και στον Ν. Πέλλας, χάρη και στη δική σας σημαντική υποστήριξη. Ο λόγος δίνεται τώρα στα παιδιά, τα οποία θα θέλαμε να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο πρόγραμμα μέσα από τα έργα τους.

 

Γι’ αυτό το λόγο προγραμματίζουμε και φέτος την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 12.30 μια μεγάλη μαθητική γιορτή στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη. Σκοπός της γιορτής αυτής είναι οι μαθητές να παρουσιάσουν τα έργα που δημιούργησαν, να μοιραστούν τις εμπειρίες που απέκτησαν στην πορεία του προγράμματος, να δουν έργα μαθητών από άλλα σχολεία και να γιορτάσουν μαζί μας το τέλος μιας εξαιρετικά δημιουργικής χρονιάς.

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γιορτής θα θέλαμε να ενημερώσετε τους μαθητές που πήραν μέρος στο πρόγραμμα ώστε να παρευρεθούν φυσικά μαζί σας στη γιορτή αυτή. Έχουμε ενημερώσει τους συντελεστές των εργαστηρίων να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους καθηγητές και να συντονίσουν από κοινού τις παρουσιάσεις των μαθητών. Οι συντελεστές των εργαστηρίων θα έχουν επιμεληθεί επίσης και το στήσιμο των έργων των μαθητών, τα οποία και θα αποτελούν τη φετινή έκθεση.

 

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 12.30 στο χώρο της Ωνασείου Βιβλιοθήκης (Λ. Αμαλίας 56, 10558). Εδώ θα βρείτε οδηγίες για το πώς να έρθετε στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη.

 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και τηλεφωνικά από την Παρασκευή 18 Μαΐου για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

 

ΠΕΤΡΙΝΟΥΛΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 

T. +30 213 0 178097

M. +30 695 5218592

pdionysiou@onassis.org

 

 

Σχολιάστε

Top