Φιλικό για ιερό σκοπό ο ΠΑΣ Λαμίας με την Ενόπλων Δυνάμεων

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μαρ• 23•16

Αθλητικό ρεπορτάζ: Καραγιάννης Αντρέας

Το απόγευμα της Τετάρτης 02/03/2016 στο ΔΑΚ Λαμίας η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ έδωσε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο 2΄σέντρα του Παπαργυρίου για τη Λαμίας από τα αριστερά, ο Νεόφυτος έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 8’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μοσχονά και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.

Στο 21΄ σουτ του Φωστέρη για τους φιλοξενούμενους μέσα από τη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 40’ σουτ του Ζουλιώτη από πλάγια θέση και έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μοσχονά.

Στο 48’ ο Μπουλούλης επωφελήθηκε από τις κόντρες, έκανε το σουτ μέσα από τη περιοχή με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 50΄ έγινε το 1-0 για την Εθνική Ενόπλων. Ατομική προσπάθεια του Φωστέρη που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Πάππου.

Στο 68’ ήρθε η ισοφάριση για τη Λαμία. Μπαλιά του Τζόκιτς στον Καραγιάννη, ο οποίος πλάσαρε τον Βασιλάκη και έκανε το 1-1.

πας2   πας3

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Δημήτρης Σπανός): Πανέτσος, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Καραλής, Νατσιόπουλος, Leandro, Νεόφυτος, Τόσκας, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Μιλιεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάππος, Καραγιάννης, Παπαευθυμίου, Νύκταρης, Κοτσώνης, Κυριακόπουλος, Αλεξίου.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Μοσχονάς, Τασουλής, Ρισβάνης, Κυριακίδης, Σκούρτης, Φωστέρης, Μητροφάνης, Μεϊμάρογλου, Τσαγγάρης, Γεωργουδάκης, Τζανέτος.

Αγωνίστηκαν και οι: Βασιλάκης, Ασλανίδης, Καψής, Λιόσης, Μουχερίδης, Θάνος, Παπακωνσταντίνου, Μπιτσάνης.

 

 

One Comment

  1. Ο/Η ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    Μπράβο στον αθλητικό μας ανταποκριτή Αντρέα!
    Πάντα παρών στους αγώνες της τοπικής ομάδας!!

Σχολιάστε

Top