Ισοπολία του ΠΑΣ Λαμίας με την Κέρκυρα (1-1)

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Απρ• 21•16

Επιμέλεια άρθρου: Αντρέας Καραγιάννης

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Λάμια και Κέρκυρα με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Κ.Φουκάκη. Ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα της Λαμίας τελείωσε δίχως να υπάρχει νικητής και ηττημένος.Την ομάδα της Φθιώτιδας την χαροποιεί αυτό το σκορ. Αντίθετα την ομάδα της Κέρκυρας δεν την αφήνει καθόλου ευχαριστημένη καθώς έχασε βαθμούς για το κυνήγι της δεύτερης θέσης που θα την ξανά ανεβάσει στα σαλόνια της super league.Μετά την λήξη του ματς έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον διαιτητή.

Η παρουσία του κόσμου της Λαμίας ήταν αρκετά μεγάλη με σκεπτικό πως ο αγώνας ήταν 3η ώρα και ήταν δύσκολη η επιβίβαση του κόσμου αλλά παρά την ώρα ο κόσμος ήταν για ένα ακόμα ντέρμπι ο δωδέκατος παίκτης.

ΠΑΣ2

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πίντο στο 8′.

ΠΑΣ5

Η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Αρναρέλλη στο 29’. Σε μία φάση που ο επιθετικός της Κέρκυρας είχε κάνει νωρίτερα επιθετικό φάουλ στον Καραλή που όμως δεν καταλογίστηκε.

ΠΑΣ3

Στο 54΄ αυστηρή αποβολή του Καραλή με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γκόμεζ που άφησε την ομάδα για αρκετό χρονικό διάστημα με 10 παίκτες και παρόλα αυτά πάλεψε και κράτησε το αήττητο της έδρας για ένα ακόμη ματς.

ΠΑΣ4

δύο δοκάρια στο 4΄και στο 15΄ με τον Μίλιεβιτς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Μπαλού, Τζόκιτς (66’ Σιλιδαρδάκης), Σιατραβάνης (90’ Μπουλούλης), Μίλιεβιτς (82’ Νεόφυτος), Καραλής, Πίντο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κόντος, Ντουαλά (66΄Μπαλντοβαλίεφ), Νίκιτς, Παμλίδης, Ζορμπάς (78’ Σουάνης), Αρναρέλλης

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα από τον αγώνα της Λαμίας με την Κέρκυρα στο ΔΑΚ και το τελικό  1-1.

Σχολιάστε

Top