Nitendo Switch

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φεβ• 17•17

Επιμέλεια άρθρου: Χαλιώτης Γιάννης

Το Nitendo Switch ειναι η  νέα, επαναστατική κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ σου με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Με το Nintendo Switch, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου.

Επαναστατιnitento2κός σχεδιασμός που επιτρέπει στα κομμάτια του χειριστηρίου να αποσπώνται ώστε να συνδεθούν με την κονσόλα, η οποία έτσι μετατρέπεται σε μια βολική, πανίσχυρη φορητή κονσόλα! Συνέχισε λοιπόν το παιχνίδι σου οπουδήποτε κι αν πας, μετατρέποντας την κονσόλα στην οποία προ ολίγου απολάμβανες το παιχνίδι σου στην τηλεόραση, σε μια εντελώς φορητή κονσόλα με τον ακριβώς ίδιο χειρισμό που έχεις συνηθίσει!

 

Με γραφικά NVIDIA!

nitento3Μια τόσο ιδιαίτερη κονσόλα, απαιτεί εξίσου ιδιαίτερη αρχιτεκτονική για να πετύχει τους στόχους της. Η Nintendo διάλεξε την NVIDIA, την νούμερο ένα εταιρία σε κάρτες γραφικών, για να υλοποιήσει το όραμα της απόλυτης υβριδικής κονσόλας. Με έναν ολοκαίνουριο επεξεργαστή NVIDIA Tegra, ο οποίος συνδυάζεται με μια πρωτοποριακή κάρτα γραφικών ίδιας αρχιτεκτονικής με αυτής που χρησιμοποιείται σε υπολογιστές, το Nintendo Switch είναι πλήρως… ετοιμοπόλεμο για κάθε παιχνίδι!

και με υποστήριξη απο τους μεγάλους κατασκευαστές!

Το Nintendo Switch λανσάρεται με την υποστήριξη δεκάδων δημιουργών, κάθε μεγέθους και είδους. Με την επίσημη υποστήριξη εταιριών όπως Bethesda Softworks, Take Two Interactive, EA, Konami, Bandai Namco, FromSoftware, PlatinumGames, SEGA, Codemasters, Activision, 505 Games και πολλούς ακόμη, το Nintendo Switch υπόσχεται να προσφέρει τις ξεχωριστές εμπειρίες που ανέκαθεν δημιουργούσε η Nintendo, με όλη τη γκάμα τίτλων που προσφέρουν οι αμέτρητοι συνεργάτες της!

 

Άλλα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch είναι η ενσωματωμένη μνήμη 32GB και η υποστήριξη για micro SDXC cards. Η Nintendo εκτιμά ότι η κονσόλα όταν αφαιρεθεί από τη βάση θα δίνει διάρκεια ζωής μεταξύ 2.5 και 6 ωρών, ανάλογα με το παιχνίδι. Η μπαταρία φορτίζει μέσω θύρας USB-C.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα λανσάρει μια επί πληρωμή online υπηρεσία όμοια με Xbox Live Gold και PlayStation Plus, που θα είναι απαραίτητη για online παιχνίδι. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες θα δώσει το φθινόπωρο.

Υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για τιμή στα 250 δολάρια, με στόχο να σταθεί πιο δυνατά το Nintendo Switch απέναντι σε αντιπάλους όπως PlayStation και Xbox.Τελικά όμως, η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα ότι η τιμή της νέας κονσόλας θα είναι στα 300 δολάρια με την κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για 3 Μαρτίου.

Πηγές: http://www.public.gr/   http://techblog.gr/

Σχολιάστε

Top