Πασχαλινές προτάσεις για διάβασμα

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Απρ• 07•14

 

Επιμέλεια άρθρου: Αποστολία Κορδολέμη, Μπαλλά Θεώνη, Μπαρκά Δήμητρα

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις για να διαβάσουμε κάποιες ευχάριστα βιβλία για τις διακοπές του Πάασχα, σας προτείνουμε μερικά:

 Αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα – Εκδόσεις Μίνωας

Η πολύ ελκυστική, σύγχρονη εικονογράφηση, καθώς και η επιτυχημένη διασκευή των κειμένων, βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν δέκα αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κλασσικούς συγγραφείς.

pasxa1

Τα τρία μικρά λαγουδάκια – Εκδόσεις Αερόστατο

Έφτασε το Πάσχα και φέτος για πρώτη φορά τρία λαγουδάκια, ο Τζόνι, ο Φλιπς και ο μικρός Καρότος θα πρέπει να βράσουν και να βάψουν αυγά! Όμως, δεν το έχουν ξανακάνει ποτέ! Τους βοηθάει, όμως, ο Σνούπε ο αγρότης, η Μάρθα που έχει ταβέρνα και οι γατοπειρατές που τους μαθαίνουν να ζωγραφίζουν όμορφα σχέδια.

Η αστεία εικονογράφηση θα απορροφήσει τα παιδιά, ενώ στο τέλος του βιβλίου τα περιμένει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, για μια κούρσα πασχαλινών λαγών! Από 5 ετών

 pasxa3
                                                  

Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα – Εκδόσεις Διάπλαση

Το Πάσχα πλησιάζει και στο σπίτι θα βάψουν τα αυγά. Ένα αυγό, όμως, δεν το θεωρεί τιμή του να το βάψουν κόκκινο, αντίθετα με τα αδερφάκια του. Τι θα γίνει τελικά; Θα μπει το αυγό στην κατσαρόλα με το κόκκινο χρώμα που τόσο μισεί;

pasxa2

2 Comments

  1. Ο/Η thalia λέει:

    μπραβο κοριτσια παρα πολυ ωραιο το αρθρο σας και οι προτασεις σας ειναι παρα πολυ ωραιες και χρησιμες!!!

  2. Ο/Η αλεξανδρα λέει:

    μπράβο κορίτσια!!! πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! και εχετε ωραίες προτάσεις και σημαντικές!!!!!!!

Σχολιάστε

Top