Ο Μύλος των Ξωτικών

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 16•14

Επιμέλια άρθρου: Σύρου Μαρίνα

Καθώς οι μέρες περνούν και οι σελίδες από τα ημερολόγια πλησιάζουν στην αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, ένα μαγευτικό μέρος έχει ανοίξει θερμά τις πόρτες του και μας υποδέχεται: είναι ο Μύλος Των Ξωτικών στα αγαπητά Τρίκαλα.

Το φετινό έτος είχαμε την ευκαιρία εμείς, τα παιδιά του πολιτιστικού εντύπου, να επισκεφθούμε αυτό το όνειρο και να απολαύσουμε αξέχαστες στιγμές. Και για να σας δώσω μια γεύση, θα σας δώσω μερικές πληροφορίες. Η δωρεάν είσοδος, οι δεκάδες δωρεάν δράσεις και παροχές και εκατοντάδες εκπλήξεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κάνουν το Μύλο προσιτό σε όλους. Τα καρουζέλ, η ρόδα, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια- και πολλά που αφήνουμε ως έκπληξη –είναι μερικά από τα είδη παιχνιδιών που θα σας συγκλονίσουν.

Μα δεν είναι μόνο αυτά. Μια πίστα για πατινάζ σε περιμένει να την καταπλήξεις με τις δυνατότητές σου. Παιχνίδια και γεύσεις πολλών και διαφορετικών ειδών περιέχονται στα διάφορα καταστήματα ανάμεσα στα οποία και ζελεδάκια για να γλυκάνουν την περιήγησή σας και να σας φτάσουν στα σύννεφα. Το τελευταίο όμως στοιχείο είναι και το καλύτερο! Μέσα σ’ένα μικροσκοπικό και ζεστό σπιτάκι μας περιμένει ο Άγιος με ανοιχτές αγκάλες, έτοιμος να ακούσει  το δώρο που περιμένουμε και να φωτογραφηθεί μαζί μας. Ένα σιντριβάνι διαφορετικό από τα άλλα-όπως άλλωστε και οι εμπνευστές του- μοιάζει τόσο εξωπραγματικό. Είναι σοκολατένιο λόγω της μαγείας που του προσδίδουν οι πανέμορφες νεράιδες. Κάτι που σίγουρα θα σας αρέσει είναι οι λιχουδιές που θα βρείτε και θα θέλετε να δοκιμάσετε. Καθώς φεύγετε, ένα κτίριο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μόλις μπεις φιλόξενος κόσμος σε παροτρύνει να σκανάρεις τη φωτογραφία και να δημιουργήσεις ένα ομοίωμα σε στυλ γελοιογραφίας με το πρόσωπό σου να πρωταγωνιστεί. Φεύγοντας έχεις πάρει ένα σημαντικό χαρτί, ένα διαβατήριο που θα σου θυμίζει με τα χρόνια την επίσκεψή σου. Αυτά είχα να σας πω, μα δε φτάνουν σε τίποτα τη ζωντανή και γεμάτη δράση εμπειρία.

Καλές γιορτές!!


 

One Comment

  1. Ο/Η aleka λέει:

    Πολυ ωραιο Μαρίνα!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!

Σχολιάστε

Top