FACE PAINTING ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 16•14

Επιμέλεια άρθρου: Κοντογιάννη Θάλεια

Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του Μύλου είναι και φέτος το σπίτι της Ζωγραφικής Προσώπου… με χρώματα, με πινέλα και όλες τις χριστουγεννιάτικες εμπνεύσεις. Με την μαγική αστερόσκονη και χρώματα, τα ξωτικά υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα προσωπάκια όλων των επισκεπτών του Μύλου. Η πολιτιστική ομάδα του «Ηλεκτρονικού Μαθητικού εντύπου» πήραμε συνέντευξη από την υπεύθυνη του face painting. Ακολουθεί η συνέντευξη, βίντεο και φωτογραφίες.

Δημοσιογράφος: Γεια σας! Είμαστε από την δημοσιογραφική ομάδα του 7ου Γυμνασίου Λαμίας και θα θέλαμε να σας πάρουμε μια συνέντευξη σχετικά με το face painting. Ξεκινώντας, τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την ζωγραφική προσώπου;

Υπεύθυνη: Γεια σας! Είμαι η υπεύθυνη του face painting εδώ στον Μύλο των ξωτικών και θα σας μιλήσω ευχαρίστως για την ασχολία μου με την ζωγραφική προσώπου και γενικά με την ζωγραφική. Η ζωγραφική ήταν το χόμπι μου! Ήμουν από μικρή καλή στο σχέδιο στο χαρτί και τα σχέδια μου ήταν πάντα πετυχημένα! Στην συνέχεια ζήτησα να αναλάβω αυτή την θέση που έχω τώρα εδώ στον Μύλο και με δέχτηκαν!

Δημοσιογράφος: Για να αναλάβετε αυτή την θέση χρειάστηκαν κάποια προσόντα ή κάποιες σπουδές;

Υπεύθυνη: Όχι. Πρέπει να ζωγραφίζει κάποιος καλά και να έχει εμπειρία με την ζωγραφική για να αναλάβει αυτή την θέση, δηλαδή δεν απαιτούνται κάποια διπλώματα ή πτυχία.

Δημοσιογράφος: Ποιο στοιχείο πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο για να εργαστεί κάποιος σε αυτή την θέση;

Υπεύθυνη: Το απαραίτητο στοιχείο δεν είναι μόνο ένα. Καταρχήν, πρέπει να είσαι εργατικός και να δουλεύεις με μεράκι δηλαδή να την αγαπάς την δουλειά σου όποια κι αν είναι! Στη συνέχεια πρέπει να είσαι φιλικός, εύθυμος καλοδιάθετος και έτοιμος πάντα να υποδεχτείς τον επισκέπτη με χαρά, ευγένεια και αγάπη!

Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε και ευχόμαστε να σας βρει το νέο έτος με υγεία!

Υπεύθυνη: Παρακαλώ ευχαρίστησή μου! Ανταποδίδω τις ευχές και σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο!

face paiting σε ένα μέλος της ομάδας μας

face paiting σε ένα μέλος της ομάδας μας

2 Comments

  1. Ο/Η aleka λέει:

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ!!

  2. Ο/Η θαλεια λέει:

    Ευχαριστω πολυ Αλεκα!;)<3

Σχολιάστε

Top