ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΗΣ APPLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Ιαν• 23•15

Επιμέλεια άρθρου: Κατσίκας Βασίλης

iPhone 6 & iPhone 6 plus (Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα 31 Οκτώβρη)

Το iPhone 6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερο: Είναι καλύτερο από κάθε άποψη. Μεγαλύτερο, αλλά σημαντικά πιο λεπτό. Πιο ισχυρό, κι όμως εξοικονομεί απίστευτη ενέργεια. Με λεία μεταλλική επιφάνεια η οποία ενώνεται ομαλά με τη νέα οθόνη Retina HD. Μια ενιαία σχεδίαση στην οποία το υλικό και το λογισμικό εναρμονίζονται απόλυτα, δημιουργώντας μια νέα γενιά iPhone που είναι καλύτερα σε κάθε διάσταση.

Ασφάλεια. Με το αποτύπωμά σου.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Touch ID σού παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο iPhone με το ιδανικό συνθηματικό: το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιείς για να εγκρίνεις αγορές από το iTunes, το iBooks και το App Store χωρίς να καταχωρίζεις συνθηματικό.

iPad air 2

Το iPad Air 2 δεν είναι μόνο πιο λεπτό, αλλά και εξαιρετικά πιο ισχυρό. Σχεδιάσαμε ένα νέο chip, το A8X, που εξασφαλίζει πολύ καλύτερη απόδοση CPU και γραφικών από τον προκάτοχό του. Μάλιστα, με την αρχιτεκτονική 64 bit επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή που διαθέτει, το iPad Air 2 είναι το ίδιο ισχυρό με πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης έχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, με διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας 10 ωρών που σου επιτρέπει να εργάζεσαι, να παίζεις, να σερφάρεις και να κάνεις αγορές όλη την ημέρα.1

iPad mini 3

Το iPad mini 3 διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία μας Touch ID. Σου παρέχει ένα απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας καθώς χρησιμοποιεί το πιο τέλειο συνθηματικό της φύσης: το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Επομένως με ένα μόνο άγγιγμα, μπορείς να ξεκλειδώσεις αμέσως το iPad mini σου. Αλλά το Touch ID δεν σου προσφέρει μόνο αυτό. Μπορείς επίσης να κάνεις αγορές με ασφάλεια από το iTunes, το iBooks και το App Store.

Σχολιάστε

Top