ΠΑΣ Λαμίας – Ατρόμητος ένα ντέρμπι που τα είχε όλα!!!

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 21•15

Επιμέλεια άρθρου: Καραγιάννης Αντρέας

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή νικητής στο παιχνίδι βρέθηκε ο Ατρόμητος με σκορ 0-2 και με Σκόρερ τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ και στα δυο τέρματα του ατρόμητου. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Περιστεριωτών στο θεσμό του κυπέλου και η πρώτη νίκη του Τραιανού Δέλλα στο πάγκο του ατρόμητου. Μετά από αυτή την δεύτερη διαδοχική ήττα η Λαμία βρίσκεται εκτός κυπέλου.

pas lamia2

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα έως το 30′ έκανε αρκετές φάσεις ώστε να σκοράρει και είχε αρχίσει αρκετά δυνατά το παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε την πίεση του ατρόμητου και η εστία της παραβιάστηκε 2 φορές. Επίσης η ομάδα του Ατρόμητου είχε και δύο δοκάρια. Όμως  η παρουσία και η προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Το φιλμ του αγώνα

Η Λαμία άρχισε και τελείωσε τον αγώνα με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς ο προπονητής της Λαμίας ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα καθώς η νίκη είναι μονόδρομος.Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ ήρθε στο 5′ λεπτο με το πλασέ του Παπαευθυμίου να σταματάει πάνω στον τερματοφύλακα του ατρόμητου. Η δεύτερη καλή φάση για την Λαμία ήρθε από μια κεφαλιά του Κοντέων. Και η τρίτη φάση για την Λαμία έγινε από ένα σουτ του Τόσκα.

Ο ΑΤΟΜΗΤΟΣ ερχόμενος στην Λαμία είχε μόνο έναν στόχο την νίκη. Πρώτη καλή φάση έγινε στο 29′ με τον Ναπολεόνι να κάνει το σουτ και να κάνει την απόκρουση ο Πανέτσος. Δεύτερη καλή φάση με ένα σουτ το οποίο σε πρώτο χρόνο αποκρούστηκε από τον Πανέτσο και μετά χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Το πρώτο δοκάρι έγινε στο 44΄ λεπτό από ένα πλασέ του Κυβρακίδη. Το πρώτο γκολ έγινε στο 59′ με δυνατό σουτ του Ναπολεόνι και μετά από 5΄ λεπτά με πέναλτι ο ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα με πέναλτι το οποίος κέρδισε  ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ και  ίδιος το εκτέλεσε.


Τα δικαιώματα του βίντεο ανήκει αποκλειστικά στον Ote tv.

Τι κρατάμε από την αναμέτρηση:

1)MVP του αγώνα ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ

2)Η εμφάνιση της Λαμίας στο πρώτο μέρος

3)Η Καλή παρουσία στο παιχνίδι 5 παικτών της Λαμίας οι οποίοι είναι από την Λαμία

4)ΤΗΝ κυριαρχία του ατρόμητου σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος

Σχολιάστε

Top