Διασχολικοί Αθλητικοί Αγώνες

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιουν• 30•17

IMG_20170502_102145

Τη φετινή χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε σε διάφορες αθλητικές συναντήσεις με άλλα σχολεία, οι οποίες συνδιοργανώθηκαν από την  Δ΄ Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης και τον Δήμου Γλυφάδας.

Τον Μάρτιο, αφού έγινε ενδοσχολικό πρωτάθλημα 3Χ3, καλαθοσφαίριση, αναδείχτηκε νικήτρια ομάδα από όλα τα τμήματα, στα αγόρια το τμήμα Γ4 και στα κορίτσια το τμήμα Β3. Αυτά τα δύο τμήματα αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας στην αθλητική συνάντηση με τα άλλα σχολεία της Δ΄ Δ/νσης. Η παρουσία μας σ’ αυτή τη συνάντηση ήταν πολύ καλή τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Μπράβο στα παιδιά μας!!!

Τον Απρίλιο ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον τομέα Φυσικής Αγωγής της Δ΄ Δ/νσης διοργάνωσε αγώνες αθλοπαιδιάς στην καλαθοσφαίριση και στο ποδόσφαιρο. Από αυτήν τη διοργάνωση η ομάδα Μπάσκετ των αγοριών έφυγε αήττητη ενώ τα κορίτσια είχαν μία νίκη και μία ήττα. Στο ποδόσφαιρο είχαμε εξίσου σπουδαία εμφάνιση με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Την αθλητική αγωνιστική μας διαδρομή συνεχίζουμε με τέσσερις ομάδες beach-volley σε διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στον Αστέρα Γλυφάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες 3Χ3 καλαθοσφαίρισης και 4Χ4 beach-volley είχαν ως μότο: «μπλοκ στη βία και τον ρατσισμό» και «μπλοκ στην παχυσαρκία, τα ναρκωτικά και τον ρατσισμό».

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή συνέχεια !!!…

Ελένη Ίσαρη

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής 8ου Γ/σίου Γλυφάδας

Σχολιάστε

Top