Bazaar Xειροποίητων προϊόντων

kdap_mea_bazaar_299093915

Διήμερο μπαζάρ θα πραγματοποιήσει με χειροποίητα προϊόντα των ατόμων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) Σύρου. Συγκεκριμένα, το μπαζάρ θα διεξαχθεί στην πλατεία Μιαούλη την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 13:00.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων ίδρυσε και λειτουργεί από το 2002, στην Ερμούπολη της Σύρου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕ.Α.) με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των ατόμων μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου και επικοινωνίας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.

Το Κέντρο δημιουργήθηκε με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2000-2006 με συγχρηματοδότηση κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και κατά 25% από πόρους του Ελληνικού Δημοσίου. Το πρόγραμμα υλοποιείται πλέον από την Ελληνική Εταιρία Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και ειδικότερα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σχολιάστε

Top