Ερχόμαστε!

istioploia

Στηρίζει τρεις ελληνικές ομάδες

Η Salty Bag στηρίζει ιστιοπλόους για το Ρίο



 
«The Road to Rio» (Ο δρόμος για το Ρίο) ονομάζεται η νέα σειρά της Salty Bag, η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει έλληνες ιστιοπλόους στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016. Βασικός πυλώνας δημιουργίας της Salty Bag είναι η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η νέα σειρά αποτελείται από τσάντες και άλλα αντικείμενα, φτιαγμένα από ιστιοπλοϊκά πανιά που χάρισαν τις μεγαλύτερες διακρίσεις στις ελληνικές συμμετοχές. Ολα τα έσοδα από τις πωλήσεις των μοντέλων της νέας σειράς θα διατεθούν για τη στήριξη των ελλήνων ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πιο συγκεκριμένα, η Salty Bag καλύπτει μέρος των εξόδων προετοιμασίας τριών ελληνικών ομάδων/συμμετεχόντων: Σοφίας Μπεκατώρου και Κώστα Τριγκώνη (Nacra 17), Γιάννη Μιτάκη (Finn) και Πάνου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη (470).
Η Salty Bag ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 στην Κέρκυρα με τη μορφή Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας (ΙΚΕ) και δραστηριότητά της είναι το «upcycling». Ο Στρατής Ανδρεάδης, ο Σπύρος Ντάικος και η Χρύσα Χαλικιοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας χειροποίητες τσάντες από ανακυκλωμένα ιστιοπλοϊκά πανιά. Η εταιρία συνδυάζει πανιά που μετρούν χιλιάδες ναυτικά μίλια, αχρηστεμένα υλικά και τοπικές βιοτεχνίες και κατασκευάζει, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας, τσάντες και είδη ταξιδίου. Κάθε προϊόν είναι φτιαγμένο στο χέρι, λαμβάνει το όνομά του από ένα ξεχωριστό μέρος της ναυτικής Ελλάδας και έχει τη δική του ιστορία στις θάλασσές της. Παράλληλα, ο νέος κάτοχος ενημερώνεται για την ιστορία της δικής του τσάντας από το ειδικό βιβλιαράκι που τη συνοδεύει.
Η σειρά «Road to Rio» αποτελείται από πέντε μοντέλα και συγκεκριμένα: Ascania, Atokos, Kimolos, Marina και Cassiopi. Οι τσάντες της σειράς έχουν φτιαχτεί με γνώμονα τα χρώματα της Ελλάδας, των ελληνικών θαλασσών και του ελληνικού ουρανού και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αποκτήσουν σε τιμές που ξεκινούν από 45 ευρώ.

Σχολιάστε

Top