Οι άπαιχτοι μπαλαδόροι

 

Στα πλαίσια τις διεξαγωγής του πρώτου Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου στα Τρίκαλα, η Ε’ και Στ’ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου τον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων όπου παρακολούθησε την ταινία ‘Τα άγρια Τυπάκια 1’.

brand

 

 Die wilden Kerle

 

                       Τα «Άγρια Τυπάκια» είναι μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου νέων παιδιών που παίζει μπάλα σε ένα μικρό γήπεδο 7×7. Όταν αυτό το γήπεδο καταλαμβάνεται από τον χοντρό Μίχι και την ομάδα του, τους ‘Ανίκητους Νικητές», οι άπαιχτοι μπαλαδόροι τους προκαλούν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να κερδίσουν πίσω το γήπεδό τους. Σε δέκα μέρες θα γίνει ο κρίσιμος αγώνας. Βοήθεια θα βρουν στον Βίλι, έναν πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και στην Βανέσα, μία κοπέλα που καταφέρνει να ενταχθεί στην ομάδα παρά τις αρχικές αντιδράσεις Παρ’ όλα αυτά η νίκη στον αγώνα δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

 

 Μια καταπληκτική ταινία με χιούμορ, που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι !

 

Γερμανική παιδική ταινία του 2003 βασισμένη σε μια παιδική σειρά βιβλίων του Γιοάχιμ Μάσανεκ, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας. Το μήνυμά της: φιλία, αυτοπεποίθηση,  ανεκτικότητα και ομαδική συνεργασία!

 

Σχολιάστε

Top