Σούπερ αυγό

image

Φτιάξτε το δικό σας σούπερ αυγό και σπάστε όλα τα υπόλοιπα με ευκολία. Ακολουθήστε τις οδηγίες πιστά και την Κυριακή του Πάσχα θα είστε στην πλευρά των νικητών.

Screenshot_28611. Αν έχετε κήπο στο σπίτι, αγοράστε 3 κότες από τις εξής ράτσες: Ορλόφ, Φοίνικες, Νιου Χαμσάηρ ή Πλιμούθ ροκ.  Για 3 μέρες ταΐστε τις κότες με καλαμπόκι, στο οποίο έχετε ανακατέψει μαρμαρόσκονη και ασβέστη, σε αναλογία 4 προς 1. Για τις επόμενες 3 μέρες να τις δίνετε μόνο νερό. Πάρτε τα 3 πρώτα αυγά που θα γεννήσουν οι κότες και αφήστε τα για 3 μέρες στον ήλιο. Είστε έτοιμοι. Το τσόφλι τους θα είναι πιο γερό και από μπετόν. Υπάρχει όμως σοβαρός κίνδυνος να μην αρέσει η «δίαιτα» αυτή στις κότες σας και να ψοφήσουν, πριν προλάβουν να σας δώσουν τα πολύτιμα αυγά τους. Στην περίπτωση αυτή, σας έχουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Βάψτε τα αυγά σας με σπρέι για γκράφιτι ή με μεταλλικό χρώμα αυτοκινήτων. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα βάψετε προσεκτικά και με στρώσεις (φορώντας γάντια φυσικά). Το σπρέι θα τα κάνει ακαταμάχητα.

3. Άλλη λύση είναι να πάρετε βερνίκι νυχιών και να τα βάψετε πολύ προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε ζωντανά χρώματα και μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας. Πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο! Προσέξτε όμως μην τελειώσει το βερνίκι της μαμάς και σας μαλώσει.

Προσοχή:

  1. Μην  τσουγκρίσετε το αυγό σας με τους αναγνώστες του School is cool. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν φτιάξει και αυτοί το σούπερ αυγό και ίσως αποδειχτεί πιο γερό από το δικό σας.
  2. Αν παρ’ ελπίδα, βρεθεί κάποιος με την ίδια ιδέα και σπάσει το σούπερ αυγό σας, δεν πρέπει να το φάτε, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα δηλητηρίασης.

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές από εμάς. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουν για να φτιάξετε το σούπερ αυγό της Ανάστασης.

Βάλτε τη φαντασία σας και τις γνώσεις σας στη φυσική, και φτιάξτε το δικό σας γερό αυγό.

Θυμηθείτε, παίζουμε τίμια χωρίς απατεωνιές.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Ζιάγκαλου Κατερίνα, Ζαμπακόλα Βασιλική

Σχολιάστε

Top