Με κέφι, τραγούδι, χορό και ξεφάντωμα το τριήμερο της Αποκριάς στον Βόλο

ΑΠΟ: Χριστοφορίδης Χρήστος - Μαρ• 23•18

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις φέτος στο Δήμο Βόλου ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και τελείωσαν την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή υπήρχαν live μπάντες κέντρο της πόλης και έκανε την εμφάνισή της και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι «Άγαρ», ένα συγκρότημα που πλημμύρισε την ατμόσφαιρα της πόλης με αποκριάτικη, ποπ και ροκ μουσική.
fISgZb

Το Σάββατο έκανε την εμφάνισή μια ακόμη μπάντα με τις φωνές των Άρτζυ Λύτρα και Άγγελου Σιανίδη όπου διασκέδασε το κοινό με αποκριάτικους ρυθμούς. Στην συνέχεια μεταδόθηκε μουσική από Dj και το βράδυ η δράση επεκτάθηκε και στην Τάκη Οικονομάκη με την μπάντα VoloDerNo, αλλά και μια εντυπωσιακή παράσταση με κεφάτους ξυλοπόδαρους που μετέδωσαν το κέφι τους σε μικρούς και μεγάλους.

OkhYGg

Την Κυριακή η δράση μεταφέρθηκε στην παραλία του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε παράσταση χορού και live μουσικής.

Τις μεσημεριανές ώρες μεταδόθηκαν μουσικές επιλογές από Dj και λίγο αργότερα η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε με τις χορευτικές ομάδες. Έπειτα, την σκυτάλη πήρε η μπάντα ‘’Salsantana’’ και στη συνέχεια ακολούθησε επταμελής μπάντα με μουσικές επιλογές ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου κρατώντας τον κόσμο μέχρι αργά στην παραλία γεμάτο κέφι.

uxY3h7

Την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το πάρκο, στήθηκε μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και ποτά ενώ το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης το είχε αναλάβει εξαμελής λαϊκή ορχήστρα.

Και με αυτές τις εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε το αποκριάτικο εορταστικό πρόγραμμα της πόλης μας. Καλή Σαρακοστή, λοιπόν! Και του χρόνου!

Σχολιάστε

Top