Warhammer: End Times – Vermintide.

Warhammer: End Times – Vermintide είναι ένα shooter παιχνίδι βίντεο πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Fatshark. Έχει κυκλοφορήσει για τα Microsoft Windows στις 23 Οκτωβρίου 2015 και θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και Xbox One στις αρχές του 2016.

warhammer-end-times-vermintide-jaquette-ME3050566367_2

Η δομή του είναι παρόμοια με το Left 4 Dead σειράς της Valve. Οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν με τρεις άλλους παίκτες για την καταπολέμηση της Skaven, μια φυλή των τρωκτικών, στην πόλη της Ubersreik. Στο τέλος του κάθε αγώνα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να ρίξoυν ένα ζάρι, που καθορίζουν τα όπλα που θα λάβουν.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε στις αρχές του 2013 από την Fatshark, αφού η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με την Games Workshop. Το παιχνίδι έλαβε γενικά θετικές κριτικές μετά την απελευθέρωση του.

Gameplay2785428-vermintide_screenshot_009

Warhammer: εσχάτων – Vermintide είναι ένα first-person shooter δράσης παιχνίδι βίντεο co-op-εστιασμένο μέσα στο σύμπαν Warhammer  βρίσκεται στους έσχατους καιρούς, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από πέντε διαφορετικούς ήρωες – ο Witch Hunter, πολεμιστή της αυτοκρατορίας, Νάνος Ranger, Waywatcher και Bright Wizard.

Γιώργος Νικολάκης

Σχολιάστε

Top