Ημέρα Αιμοδοσίας στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου του 2014, το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας από 09.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ., σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Εθελοντική αιμοδοσία του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου

 Η καθιερωμένη εδώ και 15 χρόνια, τράπεζα αίματος του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, αποτελεί θεσμό – πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης όλου του δυναμικού (μαθητών και καθηγητών) του σχολείου απέναντι στο συνάνθρωπο,  αναδεικνύοντας έτσι ανθρώπινες αξίες, διαμορφώνοντας παράλληλα θετικές στάσεις ζωής.

Για το λόγο αυτό, το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, καλεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας, να αφιερώσει λίγο από το χρόνο του για να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας, προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί το ηχηρό μήνυμα: «ΕΝΙΣΧΥΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΖΩΗΣ!».

Το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου στέλνει για ακόμα μια χρονιά το κοινωνικό μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της ενεργοποίησης των μαθητών και καθηγητών του σχολείου μας, για την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσφορά αίματος. Ας μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντής αιμοδότης, προσφέροντας αίμα, αισθάνεται την ικανοποίηση ότι ως άνθρωπος εκτελεί το καθήκον του σώζοντας μια ζωή και ότι ως πολίτης συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών του. Η προσφορά αίματος είναι πράγματι πράξη εκτέλεσης κοινωνικού και ηθικού χρέους.

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου

Σχολιάστε

Top