«ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ»-ΒΑΣΕΙΣ 2017

ΑΠΟ: ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Ιουν• 20•17

kesyp2

.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του προτίθεται να υλοποιήσει Ομαδικές Ενημερωτικές Συναντήσεις για τους υποψηφίους από την ΤΡΙΤΗ 27 Ιουνίου 2017 έως και την Πέμπτη 6-7-17 στο χώρο του σχολείου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Σημειώνεται ότι εκτός των προγραμματισμένων Ομαδικών Ενημερωτικών Συναντήσεων, οι υποψήφιοι ή/και οι γονείς των υποψηφίων- όπως και κάθε χρόνο- μπορούν να επισκέπτονται το Κέντρο Συμβουλευτικής για Ατομική πληροφόρηση & συμβουλευτική κατόπιν τηλεφωνικής προγραμματισμένης επικοινωνίας μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΣΥ.Π) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ
  • ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ/ΜAΘΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
  • τηλ επικοινωνίας 2105741999-6977018936

e periodiko
ΥΠΠΕΘ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ποια είναι η προθεσμία για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου;

Από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να υποβάλλει προσωρινά ή να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.

18-07-17 Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017

Από  το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται  ότι  την  Τρίτη 18-7-2017, λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων.

Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Πέμπτη 20-7-2017, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορούν ΜΟΝΟ να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Διευκρινίζεται ότι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή/ές κάποιας προτίμησης, οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ (ΥΠΠΕΘ)

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2016 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘwww.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2016 με το Νέο σύστημα(πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα(πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ-Α΄ 2016 με το Παλαιό σύστημα(πατήστε εδώ).

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ
ΒΑΣΕΙΣ 2017

Δείτε τις βάσεις εισαγωγής 2017 εδώ.

Για τα Συγκριτικά των Βάσεων 2017 εδώ.

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ: «ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ 2016-17″ ΕΔΩ(ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ , ΚΕΣΥΠ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

Σχολιάστε

Top