Supernatural

                                                                                                                                                  της  Ιωάννας Ζωής Ιόλης Στεφανίδου

  Το Supernatural είναι μία αμερικανική τηλεοπτική σειρά περιπέτειας, τρόμου, με αρκετές κωμικές και δραματικές σκηνές, αλλά με κυρίαρχο θέμα το υπερφυσικό. Στην ταινία αυτήν, οι πρωταγωνιστές είναι 2: ο Dean Winchester, τον οποίο υποδύεται ο Jensen Ackles, και ο μικρότερος αδελφός του, Sam Winchester, τον οποίο τον υποδύεται ο Jared Padaleki.

  Σκηνοθέτης του έργου είναι ο Έρικ Κρίπκε, του οποίου το έργο άρχισε να προβάλλεται στις 13 Σεπτεμβρίου του 2005, στο κανάλι WC μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ήδη 10 seasons και πιθανόν να βγούνε κι άλλες, διότι υπάρχει υψηλή τηλεθέαση.

  Μετά τον πολύ παράξενο και υπερφυσικό τρόπο που πέθανε η Μαίρη Γουίντσεστερ, ο άντρας της, Τζον, αποφασίζει να βρει τι ήταν εκείνο που τη σκότωσε και γίνεται κυνηγός υπερφυσικών πλασμάτων, κάνοντας τους δύο γιους του να ζουν σαν στρατιώτες. Ο Ντιν, ως μεγαλύτερος, έχει ως σκοπό της ζωής του να προστατεύει τον μικρότερο αδερφό του, αφού αυτό του επιβάλλει πολλές φορές και ο πατέρας του. Καθώς μεγαλώνουν, όμως, ο Σαμ μη θέλοντας να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του πατέρα και του αδερφού του καταφέρνει και σπουδάζει δικηγορία στο καλύτερο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. Μετά απο λίγο χρονικό διάστημα, ο Ντιν επισκέπτεται τον αδελφό του λέγοντάς του πως ο πατέρας τους έχει εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, χωρίς άλλη επιλογή ο Σαμ ακολουθεί τον αδερφό του με την προϋπόθεση ότι σε 2 ημέρες θα επιστρέψουν για μια εκδήλωση που έχει ο Σαμ στη σχολή του. Έτσι, λοιπόν, φεύγουν αναζητώντας τον πατέρα τους. Όταν επιστρέφει ο Σαμ στο σπίτι του, βρίσκει την κοπέλα του νεκρή. Από τότε, ο Σαμ ξεκινά με πείσμα και αφοσίωση να σώζει ανθρώπους από υπερφυσικά όντα, αλλά με κύριο στόχο του να ανακαλύψει το συγκεκριμένο ον που σκότωσε την Τζέσικα και να το σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Πρόκειται για μια συναρπαστική σειρά που έχει καθηλώσει ήδη πολλούς τηλεθεατές στο κόσμο – όχι άδικα!

Σχολιάστε

Top