Τα ζώδια της Άνοιξης

των Μάρθας Γκιάτα, Λεωνόρα Ελεζί, Ιωάννας  Διαμαντοπούλου, Νικολίνας Μπρινιά

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει ένταση αυτή την εποχή στο ζώδιό σας. Αν και η  δύναμή σας αυξάνεται πρέπει να προσέχετε τις απροσεξίες και τα  μικρά ατυχήματα. Καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις – θέματα πριν το Πάσχα. Το Πάσχα θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ                                                                                                                        

Η άνοιξη θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Θα οδηγηθείτε σε επιτυχία. Πρέπει να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας με φίλους και οικογένεια. Μην επιτρέπετε την παρεμβολή άλλων σε προσωπικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος που διανύετε αυτή την εποχή είναι εξαιρετική. Διάφορα θέματα που έχετε θα  ευνοηθούν. Έρχονται πολλές αλλαγές. Προσέξτε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετώπιση δυσκολιών σας κρύβει αυτή η εποχή. Απρόσμενες αλλαγές και προβλήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Αν είστε προσεχτικοί το Πάσχα θα κυλίσει ήρεμα.

ΛΕΩΝ

Σε διακατέχει δυναμισμός και πάθος αυτούς τους μήνες. Θα βγούνε μικρές δυσκολίες στην επιφάνεια. Καλό είναι να κανονίσετε τις υποχρεώσεις σας πριν τα Πάσχα. Ευχάριστες εκπλήξεις σε  περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτη  επιτυχία είναι αυτή η περίοδος της ζωής σας. Η φαντασία σας θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρα σε θέματα που σας αφορούν. Σχετικά μικρά προβλήματα θα παρουσιαστούν πριν το Πάσχα.

ΖΥΓΟΣ

Η φαντασία σας, θα σας δημιουργήσει προβλήματα αυτή την εποχή. Μην χάνετε ευκαιρίες. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ανυπομονησία σας για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Αν δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις αυτός ο μήνας θα κυλίσει σχετικά ήρεμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή όλα θα πάνε καλά μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά τις εκκρεμότητές σας και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ποιότητα της ζωής σας. Τώρα που το διάστημα είναι ευνοϊκό φροντίστε να πάρετε όποια ευκαιρία σας παρουσιαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καλή εποχή για να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας αφορούν. Οι σχέσεις σας με φίλους και οικογένεια θα καλυτερεύσουν. Χειρίσου τα οικονομικά θέματα με προσοχή και μην αποφεύγεις τη συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανησυχία και ανυπομονησία σας διακατέχουν. Θα ευνοηθείτε από διάφορες δραστηριότητες. Μην αφήσετε ευκαιρίες να χαθούν. Αν φροντίσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας το Πάσχα θα κυλίσει ήρεμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τις κινήσεις σας, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον. Οι βάσεις που έχετε βάλει στο παρελθόν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτή την  εποχή.  Άλλωστε στα σκούρα πράγματα οι δικοί σας άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν για να νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εποχή νιώθετε πως η καθημερινότητά σας είναι δύσκολη σε σχέση με το μέλλον. Μην προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε όλα μόνοι σας, δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια  από κάποιον που είναι λίγο καλύτερος από εσάς. Αν ασχοληθείτε σοβαρά, θα δείτε πως δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται τα προβλήματά σας και θα μπορέσετε να τα λύσετε και μόνοι σας.

Σχολιάστε

Top