Παρουσίαση του DARK-ORBIT

 Του  Αθανάσιου Μπαμπαλή (Gamer)

 Το Dark Orbit είναι ένα διαστημικό παιχνίδι για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, του διαστήματος και του γαλαξιακού κόσμου. Είναι ένα από τα κορυφαία online multi-player games ( διαδικτυακά παιχνίδια πολλαπλών παιχτών ) το οποίο είναι δημοφιλές σε άτομα ηλικίας 10 έως 22 χρόνων (κατά μέσον όρο) και έχει γίνει ακόμα πιο διάσημο τα τελευταία 5 χρόνια.

    Οι δημιουργοί του παιχνιδιού – οι υπάλληλοι της εταιρείας BIGPOINT έχουν ανανεώσει και έχουν κάνει διάφορες προσθέσεις στο παιχνίδι σε σχέση με τα γραφικά όσο και με τα διάφορα event που οργανώνονται σε ειδικές περιστάσεις και χρονικές περιόδους κάθε χρόνο.

    Για να αρχίσει ένας αρχάριος , πρέπει να περάσει μια μικρή βασική εκπαίδευση που τον πληροφορεί για το τι και πως θα κάνει στο παιχνίδι. Υπάρχουν ποικίλες επιλογές διαστημικών σκαφών , τα οποία πρόσφατα ανανεώθηκαν με επιπρόσθετες επιλογές και νέα αντικείμενα , καθώς και λίγες μικρές αφαιρέσεις κάποιων αντικειμένων και σκαφών. Ο κάθε παίχτης μπορεί μα διαλέξει μία από τις 3 εταιρείες στο παιχνίδι (EIC,MMO,VRU) , για να γίνει μέλος της και σκοπός του είναι να σκοτώσει όσο πιο πολλούς εξωγήινους οι οποίοι είναι κοινοί εχθροί για όλες τις εταιρείες και επίσης σκοπός του είναι να σκοτώσει όσο πιο πολλούς παίχτες των αντιπάλων εταιρειών , αυξάνοντας έτσι τους πόντους τιμής και εμπειρίας του , ώστε να αναδειχθεί κορυφαίος παίχτης.

    Όλα αυτά διαδραματίζονται στο απέραντο διάστημα , σε διάφορους χάρτες για κάθε εταιρεία (φιλικοί χάρτες) και κοινούς χάρτες ,όπως οι χάρτες  PvP (Player Versus Player) και ο χάρτης των πειρατών, ο χάρτης Low.Χρησιμοποιώντας την προηγμένη διαστημική τεχνολογία τόσο των σκαφών όσο και των ρομποτικών σκαφών (CPU) και αντικειμένων , ο κάθε παίχτης μπορεί να αναβαθμίσει τις ιδιότητες του σκάφους του, των λέιζερ και των πυραύλων που χρησιμοποιεί ενάντια στους εχθρούς , αλλά και τις ιδιότητες του γενικά με Log αρχεία(Διαστημική τεχνολογία ανάπτυξης επιστημονικών ιδιοτήτων ενός υλικού).

   Τα υλικά μπορούν να αγοραστούν είτε με χρήματα του παιχνιδιού (Credits) είτε με πίστωση (Μονάδες:Uridium). Τα γραφικά όπως και η ανάλυση είναι υψηλά και ανανεώνονται τακτικά. Η εμπειρία στο παιχνίδι είναι σα να ζεις στο μακρινό μέλλον κυνηγώντας εχθρούς στο διάστημα με το υψηλής και προηγμένης τεχνολογίας σκάφος σου! Εάν είσαι κάποιος που αγαπά τα διαστημικά ταξίδια και τις διαδικτυακές μάχες, μην περιμένεις άλλο! Συνδέσου και ζήσε την απόλυτη διαστημική περιπέτεια! Μπες και πάρε μέρος στην μάχη…   Gameplay Video

One comment on “Παρουσίαση του DARK-ORBIT

  1. Ο/Η Τάσος Ζουπίδης λέει:

    «Κράτησε την τροχιά σου όσο πιο σκοτεινή γίνεται», ή αλλιώς «άφησε όσο λιγότερα ίχνη μπορείς». Έτσι ερμηνεύω Θανάση, το σκοπό του παιχνιδιού αυτού, προσπαθώντας να το κατανοήσω μέσα από τον τίτλο του (Dark Orbit, Σκοτεινή Τροχιά) και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της αναλυτικής περιγραφής που παραθέτεις.

    Το γεγονός ότι δε γνωρίζω το παιχνίδι εξηγείται πολύ καλά εάν λάβουμε υπόψη ότι η ηλικία μου είναι μεγαλύτερη από το διπλάσιο του άνω ορίου ηλικίας των φαν αυτού του παιχνιδιού :)

Σχολιάστε

Top