Χριστουγεννιάτικο Bazzar του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

   Σας προσκαλούμε στο χώρο του πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας σε ένα ταξίδι στον κόσμο των παιδιών. Με κέφι, μεράκι, φαντασία, οι μαθητές/τριες του σχολείου καταθέτουν στο αγοραστικό κοινό της πόλης την πρώτη δημιουργική τους προσπάθεια.

  Το προαύλιο του πνευματικού κέντρου θα φορέσει τα γιορτινά του και θα μεταμορφωθεί σ” ένα μαγικό χωριό με πολλές εκπλήξεις. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν τα γιορτινά του δώρα: στολίδια, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα δώρα φτιαγμένα από τα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές.

   Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά δρώμενα που θα σας ξετρελάνουν. Το BAZAAR θα λειτουργεί από Κυριακή 22/12/2013 έως Τρίτη 24/12/2013 πρωί-απόγευμα. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων-αναγκών των μαθητών του σχολείου. Σας καλούμε σε μια εκδήλωση από τα παιδιά για τα ίδια τα παιδιά και σας περιμένουμε.

                                                                        Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

                                                                                  1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

//

One comment on “Χριστουγεννιάτικο Bazzar του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

  1. Ο/Η Τάσος Ζουπίδης λέει:

    Επισκεφτήκαμε το bazaar, συμμετείχαμε στις δραστηριότητες που πρότειναν οι μαθητές μας (facepainting & καρτοευχές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο), προμηθευτήκαμε δωράκια για φίλους και συγγενείς, περάσαμε όμορφα. Και του χρόνου λοιπόν!

Σχολιάστε

Top