Το σχολείο μου

ΑΠΟ: Αποστολίδου Γεσθημανή - Απρ• 26•13

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το σχολείο μου βρίσκεται στα Γιαννιτσά, στην οδό Μ.Αλεξάνδρου 3. Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται είναι σχετικά καινούριο. Το σχολείο μου είναι εξαθέσιο κι εγώ πηγαίνω στη Δ` τάξη. Έχει έξι δασκάλους. Κάθε δάσκαλος κάνει τη δική του τάξη. Υπάρχει ένας ξεχωριστός δάσκαλος για τα Αγγλικά, ένας για την Ιστορία, άλλος για τη γυμναστική και το μάθημα των Θρησκευτικών το διδάσκει η κ. Διευθύντρια.

   Στην τάξη μου κάνουμε μάθημα μ’ έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν προτζέκτορα. Η Α` και η Β` δημοτικού δεν κάνουν Θρησκευτικά Αγγλικά ούτε Ιστορία . Ενώ οι Γ` Δ` Ε` και ΣΤ` κάνουν όλα τα μαθήματα .Οι Ε` κ Στ` κάνουν και δεύτερη ξένη γλώσσα, όποια επιλέξουν οι περισσότεροι μαθητές.

   Με τη δασκάλα της τάξης μου έχουμε κάνει πολλές δραστηριότητες και προγράμματα, όπως είναι η ιστοσελίδα «Το περιβολάκι μας».

   Σ’ αυτή την ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για την πόλη μας, τα Γιαννιτσά, Όπως ήταν παλιά και όπως είναι σήμερα. Να πληροφορηθεί την ιστορία της, να περιηγηθεί στα αξιοθέατα, στα μνημεία και στους δρόμους της.

   Επίσης μια ακόμη δραστηριότητα που έχουμε κάνει και την ανεβάσει στο περιβολάκι μας, είναι οι δράσεις για την ACTION AID.

      Έχουμε κάνει και ηλεκτρονική εφημερίδα γι’ αυτό το συγκεκριμένο θέμα, που έχει ανεβεί και στο facebookτης ACTIONAID.

    Το σχολείο μου μοιάζει με κολέγιο. Είναι σαν ιδιωτικό σχολείο. Επίσης, πιστεύω ότι έχει τους πιο πολυάσχολους  δασκάλους και επίσης τους πιο καλούς.

Σπυρίδης Δημήτρης, Δ΄Τάξη

Σχολιάστε

Top