Πανελλήνιος Ραδιοφωνικός Σταθμός – «Κάντο να ακουστεί»

ΑΠΟ: Σμάρω Ζερβού - Φεβ• 23•15

Από 9 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2015 μαθητές/μαθήτριες ή ομάδες μαθητών/τριών, δημιουργούν και υποβάλλουν μέχρι δύο ηχητικά σποτ τα οποία αφορούν κοινωνικά θέματα. Όλα τα σποτ θα ακουστούν στο πρόγραμμα του European School Radio.

Από 9 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2015 μαθητές/μαθήτριες ή ομάδες μαθητών/τριών, συμμετέχουν στον διαγωνισμό που οργανώνουν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και η Ε.Ε. European School Radio με τη συνεργασία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και υποστήριξη από το Τμήμα Δημοσιογραφίας  και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.

Επισκεφθείτε το blog του European School Radio http://blogs.sch.gr/esrblog/ www.europeanschoolradio.eu ακούστε τις ραδιοφωνικές παραγωγές των μαθητών, ενημερωθείτε και συμμετέχετε στο δίκτυο των σχολείων που δημιουργούν το European School Radio, το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Επισκεφθείτετο το blog του Φεστιβάλ http://2fest.europeanschoolradio.eu/ και ενημερωθείτε για τους όρους και προυποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό αλλά και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη όπου και θα αναγγελθούν τα βραβεία του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σιην Δ/νση του σχολείου.

 

Σχολιάστε

Top