Αποκριάτικο ντύσιμο

ΑΠΟ: admin - Δεκ• 17•12

 

 

Αρθρογράφοι: Τσουκαράκη Ελισσάβετ, Χάζλαρη Δήμητρα

 

Φέτος έχουμε ανάγκη από κέφι, διασκέδαση και καρναβαλική διάθεση και ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε τις σκανδαλιάρικες προθέσεις μας είναι αποκτώντας την πιο ευφάνταστη αποκριάτικη στολή.

Το βασικό κριτήριο της επιλογής του κουστουμιού μας πρέπει να είναι η πρωτοτυπία, ενώ ρόλο στο να τραβήξουμε το ενδιαφέρον -και τα βλέμματα- στο μασκέ πάρτι θα παίξει και το πόσο επίκαιροι είμαστε.

 

Πρωτότυπες προτάσεις για να διαλέξετε στολές  που σας ταιριάζουν: Η στολή –ή και μόνο η περούκα- του Michael Jackson είναι δημοφιλές μασκάρεμα, ενώ προτείνουμε, στα πλαίσια του ‘μουσικού ύφους’ και την αμφίεση Tina Turner ή Amy Winehouse. Για την δεύτερη, θα βρείτε μία τεράστια περούκα, όμοια με τα μαλλιά της τραγουδίστριας, η οποία κοστίζει 20 ευρώ. Προτείνουμε ακόμα στολές disco, charleston, χορεύτριες της νύχτας, καλόγεροι, μία πρωτότυπη αμφίεση εσκιμώου και εσκιμώας για ζευγάρι ακόμα και την επίκαιρη στολή «Απόδειξη».
Φέτος επίκαιρες στολές είναι αυτές που έχουν θέμα τα βαμπίρ και τα ζόμπι,  παρά την κρίση στην αγορά «υπάρχει διάθεση από τον κόσμο για κάτι χαρούμενο και αστείο». Έτσι, προσαρμοσμένες στα κινηματογραφικά δρώμενα, οι στολές έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τους ήρωες της ταινίας Twilight -περιλαμβάνουν δηλαδή vinyl
ολόσωμα και προϋποθέτουν το αντίστοιχο μακιγιάζ.
Επιπλέον μεγάλη ποικιλία στολών με θεματολογία από την αρχαιότητα, το βυζάντιο, το ζωικό βασίλειο, τα παραμύθια, θα βρείτε όπως και πολλές στολές που παραπέμπουν στο βενετσιάνικο καρναβάλι.  Αλλά και εμφανίσεις με στολή παριζάκι -της γνωστής διαφήμισης- για παιδιά τριών έως οκτώ ετών, παιδική περούκα Hannah Montana, στολή Μάικλ Τζάκσον θα είναι πρωτότυπες.

Αν έχετε παιδάκια και συγκεκριμένα κοριτσάκια φέτος θα θέλει να ντυθεί Patty. 2 κοτσιδάκια με χωρίστρα στη μέση, ένα ζευγάρι μαύρα κοκάλινα γυαλιά ένα φορεματάκι σε έντονο χρώμα και αν η κορούλα σας φοράει σιδεράκια ακόμα καλύτερα!

Νέες ιδέες για αποκριάτικες στολές του 2011:
Μπορείτε να ντυθείτε τασάκι ή τσιγάρο εμπνευσμένοι από την απαγόρευση του καπνίσματος και να καλείτε το 1142 να καταγγείλετε τον εαυτό σας

Άλλη μια αποκριάτικη στολή που «θα φορεθεί πολύ φέτος» είναι να ντυθείτε ΔΝΤ. Ένα μαύρο κουστούμι, ένας χαρτοφύλακας και να κρεμάσετε επάνω στο κουστούμι ίσως κάποια χαρτονομίσματα με την ελληνική σημαία, ή να ντύσετε ένα φίλος σας Γιώργο Παπανδρέου και να τον σέρνετε με χειροπέδες. Μπορείτε απλά να πάρετε έναν κουμπαρά άδειο και να του βάλετε μια ελληνική σημαία

Φέτος πολλοί θα επιλέξουν να ντυθούνε λεπροί. Κόκκινα εξανθήματα, παραμορφωμένες μύτες παλιά ρούχα και παπούτσια και είστε έτοιμοι!

Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να ντυθείτε «Βουβουζέλα». Η” απλά να βάψετε το πρόσωπό σας και τα χέρια σας μαύρα για να μοιάζετε με νοτιοαφρικάνο και να κρατάτε μια βουβουζέλα.

Μερικές προτάσεις είναι:

Αποκριάτικη Στολή Γατούλης Με Γούνα Μαύρο

 

Αποκριάτικη Στολή Λιονταρής

Αποκριάτικη Στολή Πιπι

Αποκριάτικη Στολή Πιγκουίνος

Αποκριάτικη Στολή Πάττυ

Αποκριάτικη Στολή Πιστολέρο

Αποκριάτικη Στολή Gloria

Αποκριάτικη Στολή Φάντασμα

 

Αποκριάτικη Στολή Τσάρλεστον

Αποκριάτικη Στολή Ναύτης

Αποκριάτικη Στολή Ναυτάκι Spicy

Αποκριάτικη Στολή Σπανιόλος

Αποκριάτικη Στολή Καν Καν

Αποκριάτικη Στολή Διόνυσος

Αποκριάτικη Στολή Η Θέα Του Έρωτα

Συντάκτης: Τσουκαράκη Ελισάβετ
Τελευταία τροποποίηση από: Τσουκαράκη Ελισάβετ

Σχολιάστε

Top