Επίσκεψη στο Γηροκομείο

DSCN1083α

Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Γυμνασίου Παμφίλων στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως  Μυτιλήνης.

 Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

Tο Γυμνάσιο Παμφίλων, ανταποκρινόμενο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και υπηρετώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία του για άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική του ευαισθησία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2015 Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο  της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Αντιπροσωπεία μαθητών με την συνοδεία του Διευθυντή κ. Μελιδώνη Φραγκούλη και της φιλολόγου Ζεϊμπέκη Ευθυμίας, που είχε την επιμέλεια της δράσης,  προσέφερε στους ηλικιωμένους γλυκά , τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές όλου του σχολείου και τραγούδησαν τα κάλαντα.  Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου ενημερώθηκαν  από τους υπεύθυνους για το έργο διακονίας που με πολύ αγάπη  προσφέρει  το  Γηροκομείο σε ηλικιωμένους της περιοχής μας και όχι μόνον. Ξεναγήθηκαν στους  χώρους του γηροκομείου, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και ένιωσαν συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, όταν είδαν, ότι η  ευάλωτη αυτή κοινωνικά ομάδα έχει βρει φροντίδα και αγάπη σε ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον.

“Εκ μέρους του Γυμνασίου Παμφίλων  αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε το προσωπικό του Γηροκομείου για το κοινωνικό λειτούργημα το οποίο επιτελεί και ταυτόχρονα με την επίσκεψή μας αυτή να στείλουμε Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης στους ηλικιωμένους. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για να δώσεις χαρά στον συνάνθρωπό σου, αλλά αρκεί η καλή διάθεση.”, αναφέρει ο Διευθυντής του γυμνασίου.

Σχολιάστε

Top