Το Playstation 4 PRO

ps4

ΤΟ PLAYSTATION 4 PRO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ PS4

                        «Για σημαντικό χρονικό διάστημα».

Η Sony φαίνεται να μην έχει σκοπό να κάνει άλλο upgrade στο PlayStation 4 στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα νέα σχόλια της εταιρείας.

Μιλώντας στο The Guardian, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Andrew House ανέφερε: “Πιστεύουμε πως για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα τα PS4, PS4 Slim και PS4 Pro αποτελούν το lineup του

PlayStation 4. Δεν μας πειράζει αυτό.»

Κάποιοι αναρωτιούνται αν η Sony ή η Microsoft – η οποία θα κυκλοφορήσει το Xbox One upgrade, Project Scorpio του χρόνου – ακολουθούν τα χνάρια ενός μοντέλου Apple, το οποίο ναι μεν κάνει upgrades, αλλά το βασικό design παραμένει σταθερό.

Η Sony είχε πει πως το Pro «δεν είναι η αρχή προς μία νέα γενιά, ούτ είναι μια κονσόλα που θα θολώσει τα νερά ανάμεσα στις γενιές κονσολών.»

Ο House επίσης εξήγησε πως το Pro σχεδιάστηκε εν μέρει, για να ανταγωνιστεί το PC παρά τους άμεσους ανταγωνιστές του.

«Είδα κάποιες πληροφορίες που πραγματικά με ενέπνευσαν» εξήγησε. «Υπονόησε πως υπάρχει μία περίοδος στον κύκλο της ζωής μιας κονσόλας, κατά την οποία οι παίκτες που ήθελαν να έχουν την καλύτερη εμπειρία γραφικών της ζωής τους, ξεκινούν να αποικούν στα PC.»

«Θέλουμε να τους κρατήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στο σύστημα μας δίνοντας τους την καλύτερη και την πιο υψηλή απόδοση ποιότητας. Οπότε, το αποτέλεσμα σε αυτές τις σκέψεις μας ήταν το PlayStation 4 Pro, μαζί με μια καλύτερη προσέγγιση στον τομέα των γραφικών.”

Το PS4 Pro θα περιλαμβάνει ένα πιο ισχυρό CPU clock rate, έναν σκληρό δίσκο 1 terabyte και πολύ παραπάνω από την μισή ισχύ της GPU του PS4. Επίσης θα υποστηρίζει HDR και 4K. Παρ” όλα αυτά, δεν θα υπάρχουν 4K Blu-Rays.

Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου στα  400

    Θοδωρής Βλαστέλλης

Σχολιάστε

Top