ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

onari

Είμαστε μαθητές της Γ” Γυμνασίου Παραδεισίου Ρόδου  και φέτος υπό την επιμέλεια των καθηγητών μας  Π.Μαρμάρου και Π.Κουτεντάκη θα τρέξουμε το ιντερνετικό ραδιόφωνο. Κάθε ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό  αυτό πρόγραμμα θα “ανεβάζει” κάθε εβδομάδα από 4 ώρες ραδιοφωνικό πρόγραμμα . Οι 2 ώρες θα είναι καθαρά μουσικές μας επιλογές , τις άλλες 2 όμως θα γίνεται κανονικό πρόγραμμα που μέσα σ’αυτό εμείς θα μπορούμε να μιλάμε για θέματα που μάς αφορούν και να λέμε τις απόψεις μας πάνω σε θέματα ψυχαγωγικά , καλλιτεχνικά, ακόμα και κοινωνικά. Αυτό το κάνουμε για να επικοινωνήσουμε με μαθητές της ηλικίας μας , από κάθε γωνιά της Ελλάδας  και να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις . Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικειωθούμε με τη τέχνη του λέγειν και να μάθουμε να  εδραιώνουμε σωστά τη θέση μας. Ελπίζουμε να εκτιμήσετε την δουλειά μας , και να γνωριστούμε καλύτερα μέσω της τεχνολογίας που είμαστε τυχεροί που έχουμε.

Πρόγραμμα Ραδιοφώνου:
Δευτέρα:
16:30-18:30: Μουσικές επιλογές του Σίμου Κωλέτση και του Γιάννη Κυζάλα

18:30-20:30: Μουσικές επιλογές του Παναγιώτη Χατζηγιαννάκη, του Χαράλαμπου Αμαριώτη και του Αυγουστίνου Μπασλάρη

Τρίτη:
16:30 -18:30: Διάφορα θέματα που απασχολούν τους εφήβους με την Μαριέττα Λορέντζου και την Μαρίνα-Αγγελική Μαντάλη.

Θέμα: Μια εκπομπή που θα σας παρουσιάσουμε  για θέματα εφήβων. Επίσης η μουσική που θα ακούτε θα είναι ξένη και ελληνική με διάφορα τραγούδια, κυρίως καινούρια. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αναλύσει τα προβλήματα που σας απασχολούν. Ελπίζουμε να περάσετε μαζί μας ευχάριστα και ωραία

18:30-20:30: Λύνοντας το Κυπριακό με τον Σίμο Κωλέτση και τον Γιάννη Κυζάλα.

Θέμα: Είμαστε δύο μαθητές της γ’ Γυμνασίου Παραδεισίου, οι οποίοι θα σας παρουσιάσουμε την εκπομπή ‘‘Λύνοντας το Κυπριακό’’, θα κάνουμε λογομαχίες και debate τοποθετώντας ο καθένας την άποψη του. Τα θέματά μας θα είναι από ιστορικά ως και πολιτικά ή επιστημονικά.

Τετάρτη:
4:30-8:30: Dubstep and Trap Music με τον Παναγιώτη Χατζηγιαννάκη, τον Χαράλαμπο Αμαριώτη και τον Αυγουστίνου Μπασλάρη.

Θέμα: Μαζί μας θα περάσετε πολύ ωραία ακούγοντας νέα αλλα και παλιά κομμάτια από διάσημους Dj. Επίσης σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει αφιέρωμα σε διάσημους Dj από όλο τον κόσμο.

Πέμπτη:
4:30-6:30: Let’s make some noise με την Αλκμήνη Σαπουντζάκη και την Ελπίδα Βέμη.

Θέμα: Κάθε Πέμπτη θα κάνουμε ένα δίωρο αφιέρωμα σε έναν ξένο ή Έλληνα καλλιτέχνη, θα μιλάμε για την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα και θα ακούμε κάποιες από τις επιτυχίες του. Θα μπορείτε επίσης να μας δώσετε ιδέες σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα κάνουμε αφιερώματα, μέσω του chat που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού ραδιοφώνου μας. Το επόμενο μας αφιέρωμα θα είναι για τους Boys&Noise, μην το χάσετε!

6:30-8:30: Μουσικές επιλογές από την Αλκμήνη Σαπουντζάκη και την Ελπίδας Βέμη

Παρασκευή:
4:30-6:30: Μουσικές επιλογές από την Σαββίνα Σπάρταλη, την Ελένη Τσιάμη και την Μαρία-Κάρμεν Περάκη

6:30-8:30: Teens Problems με την Σαββίνα Σπάρταλη, την Ελένη Τσιάμη και την Μαρία-Κάρμεν Περάκη.
Θέμα: Γεια σας, είμαστε η Σαββίνα Σπάρταλη, η Ελένη Τσιάμη και η Μαρία-Κάρμεν Περάκη και η εκπομπή μας θα έχει θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τους εφήβους! Ελπίζουμε να παρακολουθείτε την εκπομπή μας και να περάσουμε ωραίες στιγμές

 

Μπορείτε να μας ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://gymparad.listen2myradio.com/

Σχολιάστε

Top