Assassin’s Creed

Assassin's Creed® Unity_20141107210332

Η σειρά παιχνιδιών »Assassin’s Creed» εχεί κάνει πολλούς να θέλουν να παίξουν ένα οποιοδήποτε παιχνίδι αυτής της σειράς. Το ωραίο gameplay(τρόπος του παιξίματος του παιχνιδιού),τα πολύ ρεαλιστικά γραφικά που όλο  βελτιώνονται και η γεμάτη δράση ιστορία του παιχνιδιού ειναι κάποιοι απο τους λόγους που η σειρά Assassin Creed είναι μία από τις καλύτερες σειρές! Ήρθε η ώρα να μπούμε στο ψητό.Να μιλήσουμε για το καινούριο παιχνίδι της σειράς το Assassin’s Creed Unity ή Assassin’s Creed 5. H Ubisoft (η εταιρεία που έχει το Asssassin’s Creed),ξεπέρασε τον εαυτό της! Το Assassin’s Creed: Unity μας ταξιδεύει στην «πόλη του φωτός», πριν καν αυτή αποκτήσει ρεύμα, για να ζήσουμε τη δράση και την περιπέτεια μέσα από τους επαναστατημένους δρόμους της Γαλλίας του 18ου αιώνα.Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο  Arno Victor Dorian. Γεννημένος στις Βερσαλλίες με πατέρα Assassin, ο Arno υιοθετείται σε μικρή ηλικία έπειτα από την δολοφονία του πατέρα του. Μη γνωρίζοντας ότι ο θετός του πατέρας είναι με τους Templars(η εχθρική ομάδα που πολεμούν οι Assassin’s) ο Arno γίνεται αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του και κατηγορείται για αυτή. Ο πρωταγωνιστής μας διψασμένος για εκδίκηση θα βαδίσει σε δύσκολα μονοπάτια με μόνο σκοπό να ανακαλύψει ποιος ή τι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. To σύστημα μάχης του Assassin’s Creed Unity μοιάζει με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (Assassin’s Creed 3,Assassin’s Creed 4 Blackflag). Aρχικά έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές. ΄Οταν πολεμάς μπορείς να κάνεις επικές κινήσεις για να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Μπορείς να τον σκοτώσεις πηδώντας από ύψος, να κάνεις απευθείας επίθεση, επίθεση απο άμυνα και άλλα πολλά. Το Assassin’s Creed Unity έχει επίσης ένα πλούσιο οπλοστάσιο απο όπλα, κοντάρια, σπαθιά, βόμβες και άλλα πολλά. Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε πανοπλίες και έτσι να είστε »άτρωτοι» μπροστά στους εχθρούς.

Assassin's Creed® Unity_20141107220325

Το σύστημα του shopping είναι αξιόπιστο επίσης. Μπορείτε να πάτε σε ένα από τα μαγαζιά του τεράστιου χάρτη του παιχνιδιού και να αγοράσετε τα πράγματα που χρειάζεστε. Τα πράγματα τα αγοράζετε με τα Sync Points τα οποία τα αποκτάτε από αποστολές και από τα θύματά σας.

Assassin's Creed® Unity_20141111135530

Το σύστημα του Parkour βελτιώθηκε και αυτό επίσης έχοντας τον Arno να μπορεί να σκαρφαλώνει σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, κάτι που βοηθά στη σωστή προσέγγιση της κάθε αποστολής. Μπορεί να περνάει πάνω και κάτω απο διάφορα αντικείμενα,να πηδάει μεγάλες αποστάσεις και άλλα. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει στη γρήγορη μετάβαση μεγάλων αποστάσεων.

Assassin's Creed® Unity_20141111131301

Τέλος, η Ubisoft μας δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά να παίζουμε αποστολές με τους φίλους μας και απο διαφορετική κονσόλα ή υπολογιστή(Co-Op).

To Αsssassin’s Creed Unity είναι ένα από τα καλύτερα Assassin’s Creed παρόλο που θέλει ενα ακριβό και δυνατό σύστημα για να παίξει σε έναν υπολογιστή.

ΠΟΤΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

http://gr.ign.com/assassins-creed-unity-ps4/11259/review/assassins-creed-unity-review

Σχολιάστε

Top