ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΥΧΟΥΣ 1

λογοτυπο4γ

Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και η ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας ΚΟΡΙΝΟΣ ON THE WEB,  ανανεωμένη με νέες δυνάμεις προχωρά σε δυναμική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

Συμπληρώνοντας ήδη ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο, με ανάρτηση δύο τευχών και 79 άρθρων  έχουμε αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία. Ο δρόμος που διανύσαμε μπορεί να ήταν δύσκολος και επίπονος, ωστόσο το αποτέλεσμα μας δικαιώνει! Μέσω της εφημερίδας μας αναδείξαμε το σχολείο και ευρύτερα  την τοπική μας κοινωνία, προβάλαμε τις δραστηριότητές μας, καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας και ανοίξαμε ένα παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο!

Φέτος βάζουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα! Η συντακτική μας  ομάδα αποτελείται από 35 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κορινού και υποστηρίζεται από τρεις  εκπαιδευτικούς του σχολείου! Φιλοδοξούμε να εμπλουτίσουμε την εφημερίδα μας με περισσότερα άρθρα τοπικού και γενικότερου ενδιαφέροντος και να αξιοποιήσουμε πλήρως τα ψηφιακά εργαλεία των Νέων Τεχνολογιών. Για το σκοπό αυτό ανανεώσαμε και αυξήσαμε των αριθμό των στηλών. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τη δουλειά μας εντονότερα και να αποδείξουμε ότι και στα μικρά περιφερειακά σχολεία οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να συνεργάζονται, να  δημιουργούν και να εντυπωσιάζουν!

Το τρίτο τεύχος της εφημερίδας ξεκινά από σήμερα με σταδιακή ανάρτηση των άρθρων των συντακτών μας και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018. Εξυπακούεται ότι μπορεί να αρθρογραφήσει οποιοσδήποτε μαθητής ή εκπαιδευτικός του σχολείου μας, που δεν είναι μέλος της συντακτικής ομάδας. Για μία ακόμα φορά το εξώφυλλο του τεύχους επιμελήθηκε ο συντάκτης μας Δημήτρης Ακπορέχα, μαθητής του Γ1. Επιπλέον, η εφημερίδα μας θα ενταχτεί και φέτος στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Δημοσιογράφοι… από τα θρανία», στα πλαίσια του οποίου θα αναπτυχθούν συγκεκριμένες δράσεις για την περαιτέρω προβολή του έργου μας καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Ελπίζουμε ότι και φέτος δεν θα σας απογοητεύσουμε και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας. Ευελπιστούμε ότι στο μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι που μόλις ξεκινάμε θα σας έχουμε όλους συνεπιβάτες και αρωγούς των προσπαθειών μας!

Καλό μας ταξίδι!

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!"

Σχολιάστε

Top